Nu taler Lasse Rimmer ud om skilsmisse

Lasse Rimmer er blandt andet vært på TV 2-programmet Krejlerkongen. Foto: STV Productions / TV 2
Tirsdag annoncerede Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer at de skal skilles.

Mest læste i dag

Den triste nyhed kom som et chok for de mange følgere på de sociale medier. 

Men kort før parrets to års bryllupsdag, er kærligheden brast og de flytter nu hvert til sit.

Begge har i forbindelse med annonceringen af den triste nyhed, skrevet varmt og pænt om hinanden - ligesom de har udelukket, at der har været utroskab, uærligheder eller en tredjepart indblandet i bruddet.

Ligeledes har Line Hoffmeyer på sin Instagram-profil efterfølgende manet rygter til jorden omkring, da flere gættede på, om det mon var fordi hun ville slippe for "børnepasning" i forbindelse med Lasses to døtre. 

"Det ligger mig så voldsomt på sinde at afkræfte de teorier fuldstændigt," skrev hun blandt andet på sin Instagram og tilføjede også, at der i hendes nye lejlighed kommer til at være et værelse, så pigerne kan være der som de har lyst.

Var ikke glad 

"Min dør og mit hjerte vil for evigt være åbne for dem, og der findes ikke mennesker i verden, jeg elsker højere end Pippi og Hedvig," slutter hun af.

Hvad der præcist er grund til bruddet holder parret privat, men alligevel har de begge sat lidt ord på det. 

I podcasten 'Hva' Så?, der udkom torsdag, uddyber Lasse Rimmer skilsmissen over for kollegaen Christian Fuhlendorff.

"Forklaringen kan koges ned til, at hun ikke er glad. Og jeg kan ikke bede hende om at være ked af det sammen med mig, så hvis hun ønsker sig noget andet, så skal jeg gøre det muligt for hende. Og så må jeg æde det," lyder det fra Lasse Rimmer, der også tilføjer:

"Vi var pressede. Det var et sammenfald af corona og livet på andre punkter, der var mere private, som har ramt os. Det er ikke manglende vilje eller manglende kærlighed, og det er det, der er så tåbeligt ved at prøve at forklare det," fortæller han.

Parret deler frem til 15. september fortsat adresse, hvorefter Line Hoffmeyer flytter ind i sin nye lejlighed.

Anbefalet til dig