Nu taler Mads Steffensen ud: Derfor gjorde jeg det

Foto: PR - Madssteffensen.dk. - Alex Nyborg Madsen

Nu fortæller den populære vært om sit exit fra DR.

Tusindvis af danskere har fulgt med, når han har vist livsstilseksperterne rundt i kendte danskeres hjem, i DR-programmet Kender du typen. Det samme gælder, når det kommer til radioprogrammet Mads & Monopolet, hvor trofast lyttere sad klar, når Mads Steffensen præsenterede monopolet for danskernes store og små dilemmaer. 

Derudover har han også været med på både programmer som Fællessang og Alle mod 1, som også er elskede programmer hos danskerne.

Læs også

Ærlige Lene Beier: Fortæller om kronisk sygdom

Man kan derfor vidst roligt sige, at det kom som en overraskelse for mange, da Mads Steffensen efter næsten to årtier hos Danmarks Radio, meddelte at det nu var slut.

Kort før nytår annoncerede han, at han stoppede hos DR. 

I dag er han at finde hos Podimo, hvor han fortsat laver noget der ligger tæt op af Mads & Monopolet. Hver uge kan man nemlig høre et nyt afsnit af podcasten Mads og A-holdet, hvor kendte danskere gæster programmet og Mads Steffensen præsenterer dem for danskernes både små- og store dilemmaer. 

Var mættet

Det vakte stor opsigt, da Mads Steffensen valgte at forlade DR - og nu taler han ud, om den - for mange - overraskende beslutning.

Det fortæller han om, i podcasten "Fries Meet Guys", som også kan findes hos Podimo.

Læs også

Det ved vi om coronapasset

"Det kan godt være, der var mange, der synes, det var underligt at forlade alt det dér for noget helt andet, men jeg synes, jeg var... omend ikke færdig, så var jeg i hvert fald mæt af de ting, jeg havde prøvet," fortæller Mads Steffensen og uddyber:

"Jeg synes, jeg havde nået alle mine mål, og jeg havde fået opfyldt alle mine drømme, og jeg synes også, det er lidt et problem, hvis man får spørgsmålet: "Hvad går du og drømmer om?" og ikke rigtig kan finde på noget," forklarer han om valget. 

Noget af det, som Mads især er glad for, ved at lave podcast er, at der ikke altid er en bagkant.

"Jeg har jo altid haft en Radioavis eller nyheder, jeg skulle nå, hver hele og halve time, som har gjort, at noget skulle slutte på et tidspunkt, for at vi kunne nå det hele. Der er nogle nyheder, der ikke kan flyttes, og jeg har prøvet at flytte nyhederne, jeg var trods alt ikke stor nok til, at jeg kunne fjerne dem," fortæller han.

Derfor er der nu mulighed for at gøre tingene helt færdigt - om det så varer 12 minutter eller seks minutter, lyder det fra ham.

Der udkommer et nyt afsnit af Mads og A-holdet hver fredag på Podimo.