Nu tilstår hun: Myrdede sin bedste veninde

20/2/23 09:24

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Den 22-årige kvinde erkender nu, at have myrdet sin bedste veninde, samt filmet mordet.

En kvinde fra Alaska erkendte sig skyldig i at have dræbt sin "bedste ven", efter at en mand, hun mødte online, sagde, at han ville betale hende 9 millioner dollars, hvis hun sendte ham billeder og videoer af, hvordan hun begik mordet.

22-årige Denali Brehmer erkendte sig onsdag skyldig i førstegradsmord i forbindelse med Cynthia Hoffmans død i juni 2019, oplyser Alaska Department of Law.

Cynthia Hoffman døde af et skudsår i baghovedet. Hendes lig blev dumpet i Eklutna-floden, omkring 40 kilometer nordøst for Anchorage, fremgår det af retsdokumenter. Det skriver NBC.

Anchorage advokatkontor havde tidligere sagt, at Denali Brehmer, der var 18 år på gerningstidspunktet, begyndte at planlægge mordet, efter at en mand, hun mødte online, fortalte hende, at han ville give hende penge i bytte for beviser på, at hun havde dræbt nogen.

Brehmer kendte manden som "Tyler" og havde indledt et forhold til ham, men myndighederne sagde, at han havde slået hende og skabt en falsk persona som millionær fra Kansas. Hans rigtige navn er Darin Schilmiller fra Indiana, sagde myndighederne.

Retsdokumenter viser, at Denali Brehmer og Darin Schilliller begyndte at planlægge flere forbrydelser i bytte for penge, herunder "voldtægt og mord på nogen i Alaska."

Denali Brehmer valgte Cynthia Hoffman som offer og rekrutterede fire venner - Kayden McIntosh, Caleb Leyland og to andre unavngivne unge - til at hjælpe hende, ifølge myndighederne. Denali Brehmer fortalte dem, at de ville få "væsentlige andele af penge" for at hjælpe hende med at dræbe Cynthia Hoffman.

Da forbrydelsen blev begået, sendte Denali Brehmer billeder og videoer til Darin Schilmiller, sagde myndighederne.

Efter at have dræbt Cynthia Hoffman, ødelagde gruppen nogle af hendes personlige ejendele og sendte en sms til hendes forældre om, at de havde sat hende af i en park. Politiet sagde, at der ikke var beviser for, at Hoffman var blevet seksuelt udnyttet.

Denali Brehmer blev anholdt i 2019 og tiltalt for førstegradsmord, førstegradssammensværgelse til at begå mord, førstegradsopfordring til mord og manipulation med fysiske beviser og to anklager om andengradsdrab.

Efter hendes erkendelse af første grads mord, blev de andre anklager afvist, sagde Alaska Department of Law. Hun skal efter planen dømmes i august og risikerer 30 til 99 års fængsel.

Darin Schilmiller blev anholdt og tiltalt for fem mord, viser online retsprotokoller.

Cynthia Hoffmans familie har tidligere sagt, at de tror, ​​hun var målet, fordi hun havde en indlæringsvanskelighed, der "satte hende i en yngre udviklingsalder end hendes 19 år," ifølge The Anchorage Daily News.