Nu trækker hun sig fra Vild med Dans

09/11/2021

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Det står nu klart, at der bliver en ledig plads til den kommende sæson af "Vild med dans".

Mest læste i dag

I denne sæson af "Vild med dans" har dommerbordet trukket lige så mange kommentarer, som selve dansene. Men nu hiver dommerbordet såmænd endnu overskrift, da det står klart, at Britt Bendixen ikke vil være at finde blandt dommerne til næste sæson. 

Det skriver HER&NU.

"Det er rigtigt, at Britt Bendixen stopper efter denne sæson. Hvert år gør vi os umage for at forny og forbedre ‘Vild med dans’ – herunder at sætte det skarpeste hold, og det arbejde vil vi fortsætte med på den anden side af finalen," siger underholdningsredaktør på TV 2, Thomas Strøbech, til mediet.

Silas Holst, den ukronede konge af dansekonkurrencen, blev tidligere rygtet som værende den kommende afløser, hvilket han dog selv afsviste i et opslag på Instagram. 

"Må altså bare lige påpege, at det her er det pureste opspind… jeg skal ikke afløse Britt. Ved slet ikke, om hun stopper," skrev han på Instagram.

Men allerede i fredags sagde Silas Holst til Ekstra Bladet, at han ville være meget interesseret, hvis Britt Bendixen ville melde fra til næste sæson og dermed efterlade pladsen tom. 

"Hvis der skulle blive en plads ledig, så ville jeg springe på den! Jeg ville elske det," sagde han til mediet. 

Kun tiden vil vise, om det bliver en realitet, men nu står det altså klart, at der bliver en ledig plads. 

 

Anbefalet til dig