Nu udsendes pressemeddelelse om Jonas Vingegaard

Nyheder
Foto: Shutterstock
"Det er noget, vi ikke vil lade ske."

Mest læste i dag

Vingegaards styrt var alvorligt og resulterede i et brækket kraveben, flere brækkede ribben, en sammenklappet lunge og en lungekontusion.

Visma-Lease a Bike-holdlederen tilbragte 12 dage på hospitalet for at komme sig over sine skader.

På trods af tilbageslaget er Vingegaard for nylig vendt tilbage til træningen, hvilket har skabt håb blandt fans om, at han stadig kan deltage i Tour de France, hvilket sandsynligvis vil betyde, at Unibet odds Tour de France vil favorisere ham til sejr.

Sådan skriver MX Press i en pressemeddelelse.

Vejen til bedring

Visma-Lease a Bike-teamchef Richard Plugge har dog gjort det klart, at Vingegaard kun vil deltage i Touren, hvis han er tilbage i 100 % form.

Plugge understregede, at holdet ikke vil tillade Vingegaard at forsvare sin titel, hvis han ikke er på toppen, og sagde: "Vi kan ikke tage til Touren for at forsvare Jonas' titel, hvis han ikke er på 100 %. Det er noget, vi ikke vil lade ske."

Det store spørgsmål er, om Vingegaard kan nå at komme sig helt i tide til Touren, som begynder den 29. juni i Firenze i Italien.

Den danske rytter har udtrykt sin vilje til at være på startlinjen og sagt: "Selvfølgelig håber jeg at være der ved starten af Tour de France, men vi ved ikke præcis, hvordan min form og restitution vil gå."

Pogačar-faktoren

Vingegaards største rival, Tadej Pogačar, der vandt Touren i 2020 og 2021, fører i øjeblikket Giro d'Italia.

Hvis Pogačar formår at vinde både Giroen og Touren samme år, vil han være den første rytter, der opnår denne bedrift siden Marco Pantani i 1998.

Det lægger et ekstra pres på Vingegaard for at komme sig hurtigt og være i topform til Touren.

Fraværet af en vigtig holdkammerat

En anden faktor, der skal tages i betragtning, er fraværet af Vingegaards holdkammerat, Wout van Aert, som oprindeligt havde planlagt at fokusere på Giro d'Italia, men måtte ændre sine planer på grund af et styrt i løbet af klassikersæsonen.

Det er stadig usikkert, om Van Aert vil slutte sig til Vingegaard i Touren eller fokusere på at forberede sig til OL.

Den nederste linje

Selv om Jonas Vingegaards beslutsomhed og fremskridt i genoptræningen er opmuntrende, er det stadig uvist, om han vil være helt klar til at vinde Tour de France 2024.

Alvoren af hans skader og den begrænsede tid, der er til rådighed til at komme sig, udgør betydelige udfordringer.

Desuden øger potentialet for en historisk dobbeltsejr til Tadej Pogačar presset på Vingegaard og hans hold.

Efterhånden som Touren nærmer sig, vil cykelentusiaster verden over nøje overvåge Vingegaards fremskridt og spekulere på hans chancer for at sikre en tredje sejr i træk.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig