Nu udtaler Emilie Meng-advokat sig

18/04/2023

Ida Hansson

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
For snart 7 år siden forsvandt Emilie Meng fra Korsør. Samme by som 13-årige Filippa og forsvandt fra. Heldigvis blev Filippa fundet i live 27 timer efter sin forsvinden.

Mest læste i dag

Bistandsadvokat Mai-Brit Storm Thygesen i Emilie Meng-sagen mener, at det er nødvendigt at se nærmere på en mulig sammenhæng mellem de to sager, da unge piger sjældent forsvinder i Danmark. Emilie Meng-sagen er stadig uopklaret efter syv år.

Hun emner det er rigtigt at undersøge, om der er nogen som helst forbindelse mellem drabssagen fra 2016 på 17-årige Emilie Meng og den seneste chokerende sag, om den 13-årige Filippa, der pludselig forsvandt, men heldigvis blev fundet i live.

Advokaten der har udtalt sig til TV2, mener nemlig er der er flere ligheder i de to sager, hvor den største naturligvis er lokationen.

Emilie Meng forsvandt nemlig fra byen Korsør, hvorefter hun senere blev fundet død i en sø ved Borup. 

13-årige Filippa blev fundet af politiet i en bolig i Korsør.

"Som bistandsadvokat for Emilie Mengs mor har jeg altid haft – ligesom hun har – en forhåbning om, at man finder den person, der dræbte Emilie, og det håb er aldrig forsvundet for nogen af os. Det er klart, at hvis noget i den her sag kan føre til opklaring, så ville det gøre mig meget glad," fortæller bistandsadvokaten til TV2.

Det er snart 7 år siden, at Emilie Meng forsvandt, og det er endnu ikke lykkedes at finde hendes morder.

I den nylige sag om Filippa, er en 32-årig mand anholdt, mens en anden gerningsmand kan være på fri fod. Dette blev nævnt i forbindelse med grundlovsforhøret i går.

Du kan læse mere om dette herunder: