Nu udtaler mor til trafikdræbt 5-årig sig for første gang

02/11/20 13:19

Christian Granhøj Skouboe

I sidste uge blev en familie ramt af tragedie i trafikken. Nu reagerer moderen.

I sidste uge sendte det chokbølger gennem Danmark, da en kun 5-årig pige og hendes mor blev kørt ned på Peter Bangs Vej. 

De blev begge kvæstet, og desværre overlevede den 5-årige ikke den tragiske ulykken. Fører, der formodes at være kørt ind i de to, stak efterfølgende af fra gerningsstedet.

Det førte til et en menneskejagt, der varede godt og vel et døgn. Her nåede Københavns Politi både at offentliggøre førerens navn og billede, ligesom de direkte opfordrede den 21-årige flugtbilist til at melde sig selv. 

Nu udtaler moderen sig

Siden den forfærdelige ulykke i sidste uge, har den været på manges læber. Fund gjort af politiet viser, at den 21-årige havde lattergaspatroner i bilen, ligesom det er kommet frem, at han tidligere har været dømt for trafikforseelser. 

Påkørslen fandt sted onsdag eftermiddag omkring kl. 16, hvor en sort VW Passat på Sæbyholmsvej ved udmundingen til Peter Bangs Vej pludselig accelererede, krydsede vejen og ramte den femårige pige og hendes mor på den modsatte side af vejen.

Siden da er det særligt politiet og andre myndigheder, der har udtalt sig. Nu har dagbladet B.T. dog været i skriftelig kontakt med moderen, der også blev kørt ned i onsdag. 

"Jeg er utrolig taknemmelig og rørt over alle de tanker og den omsorg, som jeg kan mærke komme fra alle sider. Jeg er så taknemmelig for alle de smukke blomster, bamser, hilsner, perleplader, balloner og lys, som bliver lagt på stedet til ære og minde om min fantastiske lille stjerne. Hun var elsket alle steder, hun kom," skriver moderen til B.T.

Flugtbilisten, 21-årige Helmi Mossa Hameed, er blevet sigtet for uagtsomt manddrab.