Nu vender DR-hit tilbage: Her er premieredatoen

17/08/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Denne sommer kan man glæde sig over, at DR leverer ekstra underholdning, hvis man er fan af hitprogrammet 'Løvens hule'

Mest læste i dag

Har du savnet at følge med fra sidelinjen, når en række af Danmarks mest succesfulde erhvervsfolk præsenteres for pitches fra håbefulde iværksættere? I så fald er der gode nyheder, skriver HER og NU.

Ganske vist er det først i starten af det nye år, at den nye sæson får premiere, da er kutymen for nye sæsoner af det populære program. Derfor bliver det også aktuelt for den syvende og næste sæson af programserien.

Allerede nu er DR dog klar med underholdning til de mange fans af 'Løvens hule', om end det bliver i et lidt andet format. Tv-kanalen er nemlig klar med programmet 'Løvens hule – velkommen til virkeligheden', som seerne kan fordrive tiden med, indtil den nye sæson får premiere.

Det nye program kommer til at bestå af seks afsnit, hvoraf det første får premiere allerede onsdag den 18. august. Det bliver sendt kl. 20.30 på DR:

"Jacob Risgaards investering i LikeConcrete er lige kommet i gang, da der opstår udfordringer med produktionen af iværksætteren Henriks boligdesign-varer. Jesper Buch og Christian Arnstedt får dårligt nyt om forhandler-aftaler for kaffedrikken Bold," skriver DR om det første afsnit i den nye programserie.

I foråret blev det af DR afsløret, at den syvende sæson af 'Løvens hule' er på vej, men det blev dog ikke afsløret, hvorvidt det er de samme løver, der er med i den nye sæson.

Da de i foråret afslørede, at den syvende sæson er på vej, og at de søgte nye deltagere, afslørede de blot, at man skulle fremlægge sin forretningsidé foran et panel, 'der består af fem af Danmarks dygtigste og mest succesfulde erhvervsfolk og serie-investorer'.

Anbefalet til dig