Nu vender DR-succes vender tilbage

13/11/20 12:01

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu er der godt nyt til alle, som har ventet med længsel.

Da landet blev lukket ned i marts, måtte produktionen af det populære program standses.

Anja og Dennis, Michael og Christina, Anders og Luna, og Claus og Henriette. Kender du disse par, så er du helt sikkert glad for, at høre at endnu en sæson af Gift ved første blik er i støbeskeen. 

Til næste år skal vi endnu en gang med op af kirkegulvet, når nye par skal sige ja til, at blive gift ved første blik. DR starter derfor nu jagten, på nye singler som tør kaste sig ud i kærligheden. For netop kærlighed, er noget vi har ekstra meget brug for efter dette år, mener Stine Preem som er redaktør på programmet.  Det skriver DR.

I år har som vi alle ved, været helt anderledes og ikke mindst udfordrende. Mange arrangementer har været aflyst, nattelivet har været lukket og det har været svært at møde nye mennesker, på samme måde som man plejer. Så søger man nye veje til at finde kærligheden, så er det altså nu, at der er åbnet for tilmelding til casting.

Rekord mange ansøgninger

Stine Preem fortæller at castingprocessen er lang, derfor er der god tid, til at tilpasse optagelserne, til de restriktioner er gældende når optagelserne skydes i gang. Der er også taget hånd om sikkerheden i castingprocessen, alle test - som i øvrigt indeholder interviews, spørgeskemaer og personlighedstest - foretages online eller med god afstand. 

Når optagelserne starter til næste år, vil produktionen løbende vurdere hvordan man afvikler bryllupsfesten, bryllupsrejsen og andre begivenheder, så gældende restriktioner overholdes. Derfor kan der heller ikke afsløres meget om programmet, da det stadig er usikkert hvad der præcist kommer til at ske i det.

Selvom at produktionen måtte lukkes ned i marts, så søges der endnu en gang nye singler. Både fordi livet måske er kommet i vejen for dem som deltog i foråret - men også for at få skabt de bedste kærlighedsmatch. Sidste år meldte over 600 singler sig. 

Drømmer du om at være med, så kan du læse mere her