Nu vender par tilbage i 'Vild med dans'

01/12/2020

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Parret har tidligere måtte trække sig fra det populære danseprogram, men nu vender de tilbage.

Mest læste i dag

I forrige uge var Janus Bakrawi og hans partner Karina Frimodt nødt til at trække sig fra 'Vild med dans'.

Det var de nødt til, da den 45-årige skuespiller blev ramt af en skade. Mere specifikt blev han ramt af en fibersprængning i lægge, som resulterede i, at det ikke var muligt for ham at fortsætte i årets udgave af det populære danseprogram på TV 2. 

Nu er der dog godt nyt fra den skaderamte skuespiller. Han kan nemlig fortælle, at både han og Karina Frimodt vender tilbage i 'Vild med dans'. 

"Jeg er igen kommet i gang med at motionere, og jeg er ved at træne op til 'Vild med dans'-finalen 19. december," fortæller han til Ekstra Bladet, som han også bekræfter over for, at det er Karina, han igen skal mødes og danse med. 

Den kendte skuespiller fortæller også, at han har haft brug for at trække sig lidt, efter sin skade. Nu er han dog så småt ved at være klar til at danse igen. Seerne må dog vente med at se hans dansetrin til den 19. december, hvor finalen løber af stablen. 

Over for Ekstra Bladet gør han det klart, at det har taget tid for ham at vænne sig til, at han ikke længere skulle deltage i 'Vild med dans', da det er lidt 'som at være i en boble, og det er meget intensivt', når man deltager i programmet. 

Faktisk havde han svært ved at forstå, at oplevelsen var slut, hvilket har fyldt meget for ham. Det fortæller han også til Ekstra Bladet. 

"Samtidig skulle mit ben jo også lige komme sig. Men det var allerede bedre på tredjedagen. Der kunne jeg godt gå. Og jeg havde ærlig talt ikke set, at det skulle slutte sådan. Jeg ville da gerne være kommet videre," siger han.

Anbefalet til dig