Populært TV 2-program vender tilbage med store ændringer

Af: Thea Andersen

|

17/01/2024

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Snart vender det populære TV 2-program 'Toppen af poppen' tilbage med store ændringer.

Mest læste i dag

Fans af TV 2-programmet 'Toppen af poppen' kan godt begynde at glæde sig.

Programmet, hvor danske musikere mødes og fortolker hinandens musik, vender nemlig snart tilbage på skærmen. Den nye sæson bliver dog med store ændringer.

Produktionen går nemlig endnu tættere på, når de giver indblik i, hvordan det er at være med i programmet. Samtidigt kommer der et større fokus på selve tilblivelsen af musikernes fortolkninger, skriver Her & Nu.

"Helt teknisk bliver der mere reportage. Vi optager på et rigtigt spillested, i omgivelser som musikerne normalt arbejder i. Vores intention er at gå tættere på og vise mere af vores medvirkendes arbejde med musikken," siger underholdningsredaktør hos TV 2 Dorte Borregaard.

Her er alle deltagerne

I årets sæson af 'Toppen af poppen' får seerne et glædeligt gensyn med to kendte ansigter, nemlig Medina og Anne Linnet.

Sidstnævnte medvirkede i programmet i 2011, mens 'Kun for mig'-sangerinden har været med i to af de tidligere sæsoner, hvor hun blandt andet fortolkede sangen 'Sådan nogen som os' af Poul Krebs. Du kan lytte til Medinas fortolkning af Poul Krebs' megahit nedenfor.

De to kendte ansigter får selskab af brødrene Simon Alstrup og Thomas Alstrup fra bandet 'Jonah Blacksmith', Mekdes, Dopha og Peter Sommer.

Den nye sæson af 'Toppen af poppen' har premiere den 3. februar på TV 2 Play. 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig