Ny Jem & Fix åbner snart: Nu kan du blive medejer

Af: Lucas Andreas

|

08/10/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Private investorer kan købe sig ind i byggeriet.

Lige nu læser andre også

Det er ikke nogen hemmelighed, at Jem & fix er én af de helt store spillere på byggemarkedet i Danmark.

Lavprisbyggemarkedet har hele 129 butikker spredt ud over hele Danmark, og flere er på vej.

En af dem er et nyt byggemarked i Ringe, hvor Jem & Fix åbner dørene på Odensevej.

I forbindelse med åbningen får privatpersoner dog en unik mulighed - de kan blive medejere af lokalerne.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Bag projektet står ejendomsselskabet Blue Capital, som har valgt at åbne op for private investorer.

Ejendommen, som Jem & Fix skal leje sig ind i, har en samlet købesum på 24,2 millioner kroner, og investeringschef Nicolai Ravn Andersen fortæller, at de forventer at tiltrække investorer, der typisk ser ejendomsprojekter som et godt supplement til aktier og obligationer.

"Normalt oplever vi stor interesse fra lokalområdet, fordi folk gerne vil følge med i den ejendom, de bliver medejer af," forklarer han.

Det nye byggemarked kommer til at dække et areal på 1.000 kvadratmeter med en varegård, der er dobbelt så stor. Sammen med de 80 parkeringspladser og drive-in-konceptet vil det give Jem & Fix bedre muligheder for at imødekomme den stigende efterspørgsel i området.

Foruden den større butik, drive-in-service og flere parkeringspladser, er butikken også designet med fremtiden for øje, da der installeres solceller på taget.

Ifølge Kell Fogh, udviklingschef hos Jem & Fix, har analyser vist, at der er behov for mere plads for at følge med byens positive vækst.

Blue Capital ser et stort potentiale i projektet og mener, at Jem & Fix har en evne til at finde attraktive placeringer, der senere udvikler sig til vigtige handelsområder. Byggeriet er allerede godt i gang, og den nye butik forventes at stå klar til marts næste år. Jem & Fix har indgået en lejekontrakt på 10,5 år.

Anbefalet til dig