Ny Lidl åbner: Men den har denne store ændring

Af: Lucas Andreas

|

24/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lidl åbner den 8. februar ny butik, men den bliver ikke som alle andre butikker.

Lige nu læser andre også

Der er konstant udvikling i samfundet, og hvor nogle butikker må lade livet kan andre blomstre op. En ny Lidl åbner nemlig i Aldis gamle lokaler. Og ligesom Lidl og Coop for nyligt meldte ud om momsnedskæringer på frugt og grønt, har den nye Lidl også et revolutionerende tiltag.

Det skriver Københavnliv.dk

Amagers beboere kan se frem til en ny dagligvareoplevelse, når Lidl slår dørene op på Kongelundsvej 479 den 8. februar. Den tidligere Aldi-bygning har gennemgået en omfattende transformation for at huse Lidl Danmarks første sjællandske dagligvarebutik uden tobak- og nikotinprodukter på hylderne.

Mads T. Nielsen, udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl, delte sin begejstring og forventning til den nye butik, "Siden opkøbet har vi arbejdet intensivt på at bygge en imødekommende og moderne butik, og vi glæder os til at præsentere den for borgerne i Kastrup. Som den første tobak- og nikotinfrie dagligvarebutik på Sjælland er vi selvfølgelig meget spændte på kundernes modtagelse af vores nye initiativ."

Ved åbningen vil lokalbefolkningen blive mødt af butikschef Annika Maass, der har gennemgået oplæring i en anden Lidl-butik i området. Med en team af lokalt udvalgte kolleger ser hun frem til dagen og udtalte, "Jeg har fået et fantastisk indtryk af lokalområdet, og de kunder som kommer i Lidl. Jeg har store forventninger til åbningsdagen, som jeg tror, bliver helt vild og med mange besøgende. Nu må det gerne blive 8. januar, for vi glæder os."

Inden åbningen afholdes der en naboaften den 7. februar, hvor interesserede borgere inviteres til at besøge butikken og få et førstehåndsindtryk inden åbningen. Det bliver en lejlighed for lokalbefolkningen at stifte bekendtskab med den nye butik og det dedikerede personale, der allerede er ivrige efter at servicere deres samfund.

Program for åbningsdagen:

-Kl. 7.30-11.00: Morgenmad og kaffe. Rundstykker, kaffe, the og juice til alle kunder

-Kl. 08.00: Officiel åbning og tale ved butikken

-Kl. 12.00-18.00: Der serveres brød og pølser fra pølsevogn

-Gavekort til de første 100 kunder

-Goodiebags til alle med invitation

-Smagsprøver i butikken: Blandt andet champagne, vin, bakeoff, øl, proteinprodukter og forskellige drikkevarer samt pølsehorn og slikposer til børnene

Anbefalet til dig