Ny undersøgelse: Pensionister har langt mere sex end unge mennesker

06/07/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
En ny undersøgelse har afsløret, at ældre par officielt har mere sex end yngre par. En tredjedel af dem i alderen 65 år og derover har sex mindst en gang om dagen. Samtidig har 40 procent af de unge par, kun sex en gang om ugen.

Mest læste i dag

Pensionister er officielt mere i det kåde hjørne end unge, hvor en tredjedel af dem i alderen 65 år og derover har sex mindst en gang om dagen. 

En ny undersøgelse spurgte 1.000 voksne i et forhold i Storbritannien om deres tid brugt på lagnerne. Det skriver Daily Star.

De blev også spurgt om, hvorfor de skændes og hvor forelskede de anser sig selv for at være i deres nuværende partner.

Selvom mange mennesker måske tror, at gnisten dæmpes mellem et par, med alderen, afslørede forskningen, at det ikke helt er tilfældet, hvor mange pensionister indrømmer, at have forhold, der er fulde af lidenskab.

Undersøgelsen afslørede, at par i alderen 65 plus dyrker mere sex end nogen andre, da over en tredjedel af de ældre, dyrker “lagen gymnastik” mindst en gang om dagen. 

Yderligere femten procent dyrker det endda, flere gange om dagen.

Dette sammenlignes med 19 procent af de 18 til 24 årige, der tilslutter sig, at have sex dagligt.

De der, ifølge undersøgelsen, har mindst sex, er dem i alderen 45 til 54 år, da kun tre procent af parrene “hygger” sig dagligt. 

Derudover indrømmede kun to 40 procent, at de har sex en gang om ugen, sammenlignet med 60 procent af de ældre, der skruer op for varmen mindst en gang om ugen. 

Men generation X (de 45 til 54 årige), er ikke de eneste, der mangler fysisk kærlighed, da næsten 1 ud af 10 par i alderen 35-44 år, siger, at de har sex mindre end en gang hvert halve år. 

Mange mennesker siger, at et godt sexliv er nøglen til et lykkeligt forhold, fordi sex har vist sig, at øge dit niveau af engagement og følelsesmæssig forbindelse med din partner.

Regelmæssig sex, kan endda øge sandsynligheden for, at et par bliver sammen. 

Om undersøgelsesresultaterne sagde Charlie Shakespeare, Social Media Presenter og WhichBingo talsmand: 

“Disse resultater afslører nogle forbløffende forskelle i holdninger rundt om i landet og på tværs af generationer, især når det kommer til lidenskab og romantik.”

“Det er dog godt at se, at et konstruktivt argument ikke opfattes som et stort problem, og at sex ikke forsvinder, når vi bliver ældre.” 

“Den vigtigste læring fra resultaterne bør være, at der ikke er nogen fast opskrift på et vellykket forhold, det tager tid og kræfter fra begge parter, at gøre et partnerskab stærkt.”

“Men så længe vi planlægger kvalitetstid med hinanden, holder passionen i live og altid fokuserer på sund kommunikation, er vi på rette spor.”

Undersøgelsen påpegede også, at seksuel lyst, ikke er den eneste lidenskab, der kan findes i et parforhold, da det også så ud til, at afdække nationens følelser omkring at diskutere med deres partner.

Deltagerne blev spurgt, hvor ofte de er uenige, og hvor let de finder det at forene deres forskelle.

De i alderen 45 til 54 år, der er mindst aktive i sengen, er den generation, der har færrest skænderier med over en fjerdedel (28 procent), der hævder, at de aldrig skændes med deres partner.

Det siges, at dette kan være tegn på manglende lidenskab i forholdet.

Samtidig, synes de i alderen 18 til 24 år, at have flest skænderier med deres partner, da kun to procent hævder, at de aldrig er uenige med hinanden. 

Dette tyder på, at umodenhed kan spille en rolle i deres manglende evne til at komme overens. 

Par i alderen 25 til 34 år indrømmede, at være mest generet af disse uenigheder, da en femtedel (22 procent) indrømmer, at de ønsker, at skændes mindre med deres partner. 

På trods af dette, er de også blandt de mest seksuelt aktive generationer, hvor hele 75 procent har sex ugentligt.

Anbefalet til dig