Ny 'X Factor' vært Maria Fantino klar til showstart: Dette frygter hun dog

Af: Mie M.B

|

14/12/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Maria Fantino overtager fra Sofie Linde, der med sin værtsrolle har efterladt sig store sko at udfylde

Lige nu læser andre også

Med premieren på årets 'X Factor' kun en måned væk er den nye vært, Maria Fantino, forberedt på den massive opmærksomhed, der følger med værtsrollen. I en nylig episode af podcasten 'En dag tilbage' deler hun sine tanker om den kommende udfordring.

Fantino er klar over, at hun skal udfylde store sko efter sin forgænger, Sofie Linde, og er forberedt på, at seerne vil sammenligne dem. Trods venskabet med Linde er hun opmærksom på den uundgåelige sammenligning:

"Det gode er, at mig og Sofie er venner, og jeg holder meget af Sofie. Så der er ikke nogen, der kan lave noget splid mellem os. Hvis folk siger, at Sofie var meget bedre, så kan jeg kun give dem ret. Hun er kanon," fastslår Fantino.

Hun deler dog bekymringer om den kritik, der kan komme hendes vej, især om personlige aspekter som tøjvalg, udseende og talemåde:

"Men det er folks kommentarer til, hvad for noget tøj man har på, hvad slags krop, man har. Ens tænder, ens hår, ens måde at snakke på. Både ting, som de må have en holdning til, men også om ting, som de overhovedet ikke skal blande sig i," påpeger hun.

Podcastens vært, Martin Johannes Larsen, der selv er vært på et af TV 2's store underholdningsprogrammer, er enig og forudser, at der vil være forskellige reaktioner fra seerne, inklusive overraskelser over, hvad de finder kritisabelt.

For Fantino er det udfordrende at filtrere hadefulde kommentarer fra. Selvom hun har et rigt indre liv, foretrækker hun, som de fleste, at blive positivt modtaget:

"Jeg har ikke lyst til at stå ved første liveshow og folk kaster rådne tomater efter mig," indrømmer den kommende vært.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig