Nybygger-vindere melder ud: Efter fire dejlige år slutter eventyret

27/1/21 10:59

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Parret jublede da de vandt - men nu er der sat et til salg-skilt i jorden.
Tilbage i 2017 vandt Anne og Todd deres drømmehus i TV 2-programmet Nybyggerne. Men der er sket meget siden - og nu har parret altså valgt at huset skal sælges.   Der er altså nu kommet et til salg-skilt i jorden, ved parret drømmehus i Aalborg - og selvom det er parrets egen beslutning, så er det ikke helt nemt.
"Det er med lige dele af en kæmpe klump i halsen, og lige dele sommerfugle i maven, at vi kan dele, at vi har valgt at sætte væres hjem og vores nybyggerhjem til salg," lyder ordene i et opslag på Instagram, hvor Anne deler et billede af salgsannoncen fra ejendomsmægler firmaet Home. 

Det har været fire dejlige år 

Efter hele fire år i huset, slutter eventyret i nybyggerhjemmet nu - men det betyder blot starten på et nyt. Pladsen er nemlig efterhånden for trang, da der er endnu et familiemedlem på vej - og derfor må familien nu se sig om, efter et andet hjem.
Der er endnu et nyt lille familiemedlem på vej, hos Anne og Todd. Foto: Anne/ Instagram

Der er endnu et nyt lille familiemedlem på vej, hos Anne og Todd. Foto: Anne/ Instagram

"Vores familie vokser, og vi må erkende at vi bare ikke længere har nok plads. Vi elsker huset, området, vejen, naboerne, som er blevet til gode venner - ja det hele. Det har været 4 dejlige år her. Huset har bare ikke længere nok kvadratmeter, til vores efterhånden store familie på snart fem, og vi skal have noget mere plads at boltre os på. Vi har ikke noget i baghånden, ikke nogen bestemt plan, om hvad vi skal næst. Det hele er lige dele angstprovokerende og spændende," skriver Anne i opslaget på Instagram.
Nu håber parret på, at finde de helt rigtige nye ejere til deres dejlige hus. Derudover roser de Home, for deres ekspertise, som parret synes er i top.    "Håber I vil tage godt i mod vores valg, og vi vil være så taknemlige hvis I vil dele det i jeres netværk. Det har været en stor og svær beslutning for os," slutter hun af i opslaget, som du kan se herunder og du kan se hele salgsannoncen her.
Foto: Anne/ Instagram

Foto: Anne/ Instagram