Nybyggerne-vinder afslører: Værste frygt blev til virkelighed

15/07/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Det hun frygtede allermest, blev pludselig til virkelighed.

Mest læste i dag

I 2018 vandt Charlotte og Frederik TV 2-programmet Nybyggerne. 

For blot tre dage siden afslørede Charlotte på sin Instagram-profil, at hun var særdeles bekymret. Frederik var nemlig testet positiv for corona - og Charlotte var gravid i uge 38 - hvilket betyder, at fødslen kan være hvert øjeblik. 

"I morges fik vi den besked, vi virkelig har frygtet, Fredrik er positiv for corona. Vi måtte jo akut afbryde vores miniferie i København sidste onsdag, fordi vi fik beskeden om, at vi havde været i nærkontakt med en smittet. Derefter er vi blevet testet, og indtil imorges var alle negative. Men altså ikke længere. Det er enormt frustrerende, mest fordi jeg er højgravid og kan gå i fødsel når som helst fra nu af, og hvis jeg går i fødsel, så skal jeg føde uden Fredrik, noget jeg bestemt ikke har lyst til," lød det fra Charlotte til et opslag på det sociale medie.

Desværre, så hjalp alle følgernes krydsede fingre ikke - for lillesøster meldte sin ankomst kort efter. Den 13. juli kunne de to nu kalde sig for forældre til to - men fødslen blev uden Frederik.

Måtte føde alene 

"Tak for alle jeres krydsede fingre om, at lillesøster ville vente i maven – det var hun tilsyneladende helt ligeglad med," lyder det fra Charlotte, der har delt et billede af lillesøster.

Her fortæller hun også kort om fødslen - og at hun nu også selv er testet positiv for corona.

"Det blev en fødsel alene (bortset fra vidunderlige jordemødre) med en positiv coronatest til mig halvvejs og vigtigst af alt en dejlig datter til sidst. Men den historie må i få en anden dag. Indtil da er lykken gjort her," skriver hun. 

På sin story på Instagram, deler hun også et billede af sig selv og datteren, hvortil hun skriver:

"Jeg måtte føde alene, men så fik jeg i det mindste muligheden for at øve mig i at multitaske med at tage billede, amme og flage for os."

Den lille familie er nu genforenet og storebror Viggo og far Frederik, har nu også hilst på lillesøster.

Du kan se det hele på Charlottes Instagram her. 

 





 

Anbefalet til dig