Nye afsløringer i dokumentar om Jonas Vingegaard

Af: Ida Hansson

|

02/03/2023

Nyheder
Foto: Lavandeira/EPA/Ritzau Scanpix
Foto: Lavandeira/EPA/Ritzau Scanpix
En ny dokumentar om den danske tour-vinder kommer med yderligere afsløringer.

Mest læste i dag

Den unge Jonas Vingegaard var på hele verdens læber, da han sidste år vandt Tour de France.

Jonas Vingegaard og hans lille datter samt hans altid smilende kæreste Trine Marie Hansen var ikke vant til at stå i rampelyset på den måde, men med sejren havnede de givetvis i mediernes (og nysgerrige fans') søgelys.

Nu fortæller Ekstra Bladet, at de har fået tilgang til en ny dokumentarserie om den danske cykelrytter. "All in: Team Jumbo-Visma."

Dokumentarserien er udelukkende tilgængelig i Benelux-landende Holland, Belgien og Luxembourg.

I serien følger man den lille danske familie, som gik fra at være stort set ukendt, til at være på forsider verden over.

Jonas Vingegaard er bosat i den lille jyske by Glyngøre, om er en lille by på halvøen Salling, og har små 1.395 indbyggere.

Det er nok en by, som de færreste kender specielt meget til, men fra en dag til en anden blev den pludselig yderst interessant.

"Men lige efter Touren var der faktisk en del turister, der kom til byen. De kørte forbi for at se, hvor jeg boede. Og et par gange var der også nogle, der kom og bankede på døren, fortæller Jonas Vingegaard.

Dette gjorde, at den 26-årige cykelrytter for alvor forstod, hvor stort et indtryk han havde gjort på danskerne.

Richard Plugge, direktør for Jumbo-Visma, at der er en dialog igang med Amazon Prime, så forhåbentlig kan dokumentaren ses i flere lande.

Forhåbentlig kan vi andre altså også snart få lov til at tage del af dokumentaren om hele danmarks cykel-darling. 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig