Nye prisstigninger: Mere end 1 million danskere bliver ramt

12/12/2019

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Fra årsskiftet vil mere end en million danskere blive ramt af prisstigninger. Stigning lyder på helt op til 4.7 %.

Mest læste i dag

Det kunne være fantastisk, hvis man bare kunne få lov til at betale den pris, som man i første omgang skrev sig op til at betale for et produkt eller abonnement på årlig basis.

Desværre er det sjældent sådan, og når vi rammer perioden med efterår og vinter, så kommer de fleste virksomheder ud og varsler deres prisstigninger til det kommende år.

Nu er der så endnu flere prisstigninger på vej, og denne gang er det Sygeforsikringen ‘Danmark’ der hæver priserne for store dele af deres medlemmer. Det skriver mediet Finans.

Så meget lyder stigningerne på

Ud af de omkring 2.5 millioner medlemmer der er i ‘Danmark’, er det lidt over en million af dem, der bliver ramt af prisstigninger til næste år.

Den gruppe af medlemmer der bliver ramt af den største stigning, er de medlemmer, der er i forsikringsgruppe 5 ‘Den grundlæggende dækning’, og de kan forvente en prisstigning på 4.7 %.

Det nuværende medlemskab koster 1.462 kroner om året, men fra næste år vil det altså komme til at koste 1.520 kroner at være medlem hos den samme forsikring.

Andre grupper hos ‘Danmark’ bliver også ramt af prisstigninger, mens ‘basis-gruppen’ slipper for prisstigninger. Deres pris vil derfor fortsat lyde på 396 kroner til næste år.

Årsagen til prisstigningen skal findes i, at sygeforsikringen ‘Danmark’ i 2019 har udbetalt flere skadesudgifter end de havde forventet. Det kommer altså til at ramme medlemmerne i det nye år, hvor de skal betale flere penge.

 

Anbefalet til dig