Nye rapporter: Prins Harry 'angriber Kate' i ny bog

04/1/23 05:37

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Inden længe er bogen på hylderne, og den har allerede skabt stor omtale.

I Harrys bog "Spare" siges det også, at han er hård ved sin bror, prins William, men at kongen vil slippe let.

"Generelt tror jeg, at bogen [vil være] værre for dem, end den kongelige familie forventer. Alt er blotlagt. Charles kommer bedre ud af det, end jeg havde forventet, men det er hårdt for især William, og selv Kate får lidt af en bredside. Der er disse små detaljer og en beskrivelse af kampen mellem brødrene," sagde en kilde med kendskab til bogen til The Sunday Times.

"Jeg kan personligt ikke se, hvordan Harry og William vil være i stand til at forene sig efter dette," tilføjede kilden.

Kilden tilføjede også, at erindringsbogen vil udforske prinsesse Dianas død.

Det sker efter, at prins Harry angreb sin familie i to tv-interviews med ITV og CBS forud for boglanceringen i næste uge.

Han anklagede sine pårørende for at være uvillige til at forsone sig, men tilføjede: "Jeg vil gerne have min far tilbage. Jeg vil gerne have min bror tilbage."

"Det hele føles meget gentaget. Harrys konstante snigskytte er ret udmattende, og han ved godt, at det er højst usandsynligt, at de vil deltage i en kamp med ord," fortalte en royal insider til Mirror.

En anden tilføjede, at påstanden om, at hans familie ikke er villige til at hele bruddet, var "uforfalsket nonsens".

Kilder tæt på kong Charles fortalte The Sun, at "døren altid er åben" for Harry, som "forbliver en højt elsket søn".

he Sun afslørede i går, at hans bog vil tage krigen med sin bror til et nyt niveau ved at dele smertefulde detaljer om deres konflikt.

er indstillet til at være hård mod prins William og prinsesse Kate, men det er forstået, at den viger tilbage fra at komme med anklager mod kongen.

Og på spørgsmålet, om han kan se en dag, hvor han ville vende tilbage som fuldtidsmedlem af den kongelige familie, sagde han: "Nej."