Nyforelsket Janni Pedersen: Jeg dør af lykke

Foto: Claus Troelsgaard/ TV 2

Nu deler Janni Pedersen lykke fra privaten.

Janni Pedersen er et populært ansigt hos danskerne og kan findes i sin værtsrolle på TV2, hvor hun gennem tiden har været vært på flere programmer.

 

Til BILLED-BLADET fortæller hun nu om en stor lykke. 

 

Privat danner Janni par med Kim Faber - og det er altså ægtemandens søn og svigerdatter, der er leveringsdygtig i den store lykke. De venter sig nemlig en lille pige til juli og har allerede datteren Ada på tre år. 

 

Det er lille Ada, som smelter Jannis hjerte - for rollen som bedstemor er noget helt særligt for TV2-værten.

 

"Det er en ny dimension i livet at blive bedstemor, lyder det fra hende til BILLED-BLADET

Læs også

Kræves fra i dag: Sådan får du fat i coronapasset

Hun fortæller også, at det er noget helt særligt, at skulle hente Ada i institutionen. 

 

"Når jeg henter Ada i institutionen og hun siger "bedste kommer og henter mig i dag", så dør jeg hver gang af lykke. Jeg er nærmest nyforelsket, når jeg ser hende," fortæller hun til bladet.

Nyt job 

I øjeblikket er Janni Pedersen aktuel som vært på "Go' aften LIVE" på TV2. Her er hun blevet genforenet med Lasse Sjørslev, som også er vært på programmet.

 

De er sammen med Natasja Crone og Abdel Aziz-Mahmoud værter på programmet, mens også Simi Jan og Christian Degn vil tone frem på skærmen indimellem. 

 

Derfor tager både Janni og Lasse orlov fra TV2 NEWS, for at kunne sende direkte fra studiet i Tivoli i stedet.

Læs også

Beder om hjælp: "Hold øje"

Det er ikke første gang, at de to danner par på skærmen. For tre år siden sad de to nemlig ved siden af hinanden i News-studiet - og Janni har set frem til, at blive genforenet med sin gamle makker.

 

"Det bliver en fest at være makker med Lasse igen. Vi har haft en tv-pause i tre år, men det er helt rigtigt for os at tage en tur sammen igen. Lasse og jeg supplerer hinanden så fint, både som venner og som kolleger," lyder det fra Janni.

 

 

 

 

 

Læs også