Nyhed til dig, der bruger Strava

Af: Kasper Rud

|

03/08/2024

Nyheder
Taidgh Barron/Zuma/Ritzau Scanpix
Taidgh Barron/Zuma/Ritzau Scanpix
Strava har indført nye tiltag, der gør det mere attraktivt at være bruger.

Lige nu læser andre også

Strava Introducerer Ny Familieplan: Gør Fitness Fælles og Tilgængelig

Strava, der er den førende digitale platform for aktive mennesker med over 125 millioner brugere, præsenterer en ny abonnementsmulighed kaldet Family Plan.

Denne plan, der blev annonceret ved det årlige Camp Strava-event, giver mulighed for, at flere personer kan dele et årligt abonnement, hvilket gør det lettere og billigere for venner, familie og træningspartnere at holde sig motiverede og aktive sammen.

Det skriver Strava på sin hjemmeside.

Zipporah Allen, Chief Business Officer hos Strava, forklarer: "Det magiske ved Strava ligger i den motivation, der findes i vores globale samfund. Vores overbevisning er, at folk holder folk aktive, og den nye familieplan gør det endnu nemmere at forpligte sig til fitness sammen. Det handler om mere end blot at sætte fælles mål; det handler om at omfavne fælles lidenskaber og fejre kollektive fremskridt."

Strava har fundet, at mere end halvdelen af deres brugere motiveres af venner og familie, der træner. Derudover føler 77 % sig mere forbundet, når de ser venners og families aktiviteter på platformen.

Family Plan udnytter denne motivation ved at tilbyde ubegrænset adgang til premium-funktioner, der understøtter træning, konkurrence og udforskning, både digitalt og i virkeligheden.

Familieplanen indeholder flere funktioner designet til at forbedre oplevelsen for alle medlemmer:

  • Mål: Sæt ugentlige mål for at spore fremskridt, holde det sjovt og sikre ansvarlighed.

  • Træningsindsigt: Få let fordøjelig analyse af aktivitetsdata til at optimere træning og fremskridt.

  • Gruppeudfordringer: Deltag i ubegrænsede gruppeudfordringer for at opnå fælles mål.

  • Ruter: Opret, opdag og del ruter for nem planlægning af ture og gruppeeventyr.

Familieplanen er tilgængelig i 32 lande og kan deles med op til tre andre personer, så længe de bor i samme land og ikke allerede er Strava-abonnenter. Dette giver en besparelse på op til 50 % sammenlignet med individuelle abonnementer, når det deles mellem fire personer. Prisen varierer fra land til land, og interesserede kan finde specifikke oplysninger på Stravas hjemmeside.

"Vores nye familieplan handler om at bringe folk sammen gennem deres fælles kærlighed til fitness," tilføjer Allen. "Ved at dele oplevelser og resultater, kan vi skabe stærkere bånd og en mere engageret og motiveret brugerbase."

For at få flere oplysninger om Stravas Family Plan og hvordan den kan hjælpe dig og dine nærmeste med at forblive motiverede, besøg strava.com/family.

Anbefalet til dig