Nynne taler ud efter brud med Robert Hansen: Jeg har det ikke godt

22/08/2021

Mathias Busekist

Foto: Instagram
Nynne Larsen fortæller, at der er dårlige dage, mens andre er forfærdelige.

Mest læste i dag

I september sidste år kunne Nynne Larsen og Robert Hansen fortælle, at de var bleet kærester. Men nu, efter længere tids rygter om, at forholdet skulle være forbi, har den 25-årige Nynne bekræftet, at hun ikke længere var i er forhold med 41-årige Robert Hansen.

Nynne forklarede i et opslag på sin Instagram, at Robert Hansen havde udsat hende for vold, hvilket var en af årsagerne til, at man valgte at gå hvert til sit.

"Jeg er så ked af det. Ked af det over, at manden, jeg elsker, kan finde på at gøre de her ting ved mig," fortalte Nynne Larsen til SE og HØR.

Reality-stjernen Nynne har nu, her fem dage efter, hun kunne fortælle, at de ikke længere var et par, delt sine tanker omkring den mængde opmærksomhed, hun og Robert har fået. 

"I går var jeg ude for at distrahere mig selv. Men jeg må også erkende, at jeg har det ikke særlig godt. Intet patetisk, men et brud med en kæreste er jo aldrig sjovt uanset årsag," skriver hun i et opslag på Instagram.

"Nogle dage er gode andre er forfærdelige, og jeg prøver at acceptere at det bare er sådan det er lige nu," skriver hun videre.

Det hele har dog ikke kun være skidt for Nynne, efter hun breakede nyheden om, at hun var blevet single. 

I kølvandet på ovennævnte har hun nemlig oplevet en enormt stor mængde opbakning fra sine 148.000 følgere.´

"Jeg havde aldrig i mit liv drømt om, alt den støtte og respons. Flere hundrede af jer har givet jer tid til at skrive til mig og fortælle jeres historier."

"Jeg har desværre ikke nået at svare alle. - Men jeg læser alle jeres beskeder og er oprigtigt rørt," skriver hun i opslaget.

Reality-stjernen flyttede ind i skuespillerens lejlighed på Frederiksberg, hvor de også havde selskab af Robert Hansens søn Herman.

Anbefalet til dig