Nyt fra kronprinsparret: Frederik og Mary flytter

Foto: Shutterstock.

Kongehuset har offentliggjort, at kronprins Frederik og kronprinsesse Mary sammen med deres fires børn flytter fra Kancellihuset i Fredensborg i denne uge.

I omtrent et halvt år har Kancellihuset i Fredensborg været residens for kronprins Frederik og kronprinsesse Mary samt deres fire børn, prins Christian, 15, prinsesse Isabella 13, og tvillingerne, prins Vincent og prinsesse Josephine på ni år.

Læs også

Vild med dans-deltager: Sådan overvandt jeg mit alkoholmisbrug

Det er dog nok for denne gang. Kongehusets kommunikationschef Lene Balleby har nemlig fortalt BILLED-BLADET, at kronprinsparret og deres fire børn vender tilbage til bylivet.

Dette er selvfølgelig ensbetydende med, at kronprinsparret flytter retur til Amalienborg, hvor de har residens i Frederik VIII's Palæ.

"Kronprinsparret flytter sammen med deres børn i denne uge tilbage til Amalienborg. Familien har siden den 24. april haft residens i Kancellihuset," siger kongehusets kommunikationschef Lene Balleby til BILLED-BLADET.

Kancellihuset bruges som sommerresidens

I tiden omkring deres bryllup i maj 2004 fik kronprinsparret stillet Kancellihuset til rådighed af Hendes Majestæt Dronningen.

Frem til 2010 fungerede Kancellihuset kronprinsfamiliens primære residens, hvorefter de flyttede ind i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, som stod færdigt efter en større renovering.

Læs også

Landsholds-legende sætter milliondyr palævilla til salg

I dag bliver Kancellihuset af kronprinsfamilien brugt som deres bolig i sommerhalvåret, mens de i vinterperioden residerer i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg.

 

 

Læs også