Nyt fra Madeleine McCann-sagen: Et af mysteriets største spørgsmål har nu fået svar

03/04/2023

Nicolai Haugsted

Sagen fortsætter med at udvikle sig - og nu er der svar på et af de største spørgsmål

Mest læste i dag

Den polske kvinde, Julia Wendell, der hævder at være den savnede Madeleine McCann, siges at have fået et kraniebrud, der har slettet hendes hukommelse.

Medicinske dokumenter siges at have vist, at 21-årige Julia Wendell tidligere i sit liv har pådraget sig et kraniebrud.

Under hele sagen har der været stillet mange spørgsmål omkring, hvordan det kunne passe, at kvinden ikke kunne huske noget fra sit livs tidlige år.

Men med de nye medicinske dokumenter har dette spørgsmål endelig fået svar. Kraniebruddet har altså slettet dele af Julia Wendells barndom.

Dr. Fia Johansson, der er talsperson for Julia Wendell, fortæller at lægejournaler har vist, at en dengang 8-årig Julia Wendell var ude af stand til at både tale og gå efter en hjerneskade.

Ifølge RadarOnline blev over 500 sider af Julias lægejournaler erhvervet af Dr. Johansson, som nu forsøger at finde ud af, hvem der ledte Julia til hospitalet, hvor hun modtog en akut operation for at reducere hævelse i hjernen.

Julia Wendell blev angiveligt tvunget af sine værger til at tage 35 receptpligtige piller om dagen på et tidspunkt i sin barndom. Det er noget, som Dr. Johansson finder foruroligende:

“Det viser, at nogle af dem eller én af ​​dem ønskede at slippe af med hende”, lyder det fra talspersonen.

Hospitalets optegnelser viser, at Julia den 17. februar 2009 kom ind på hospitalet i næsten komatøs tilstand. Her har Dr. Johansson tilføjet, at Julia intet husker fra episoden.

Dr. Johansson har tidligere rejst til Polen og sagde, at der ikke var nogen hospitalsjournaler vedrørende de første fem år af Julias liv, hvilket førte til, at Dr. Johansson konkluderede, at Julia blev handlet ind i Polen.