Nyt fra Mette Frederiksen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Mette Frederiksen har netop lade sig interviewe til 21 Søndag, hvor hun svarede på spørgsmål vedr. fase to af genåbningen af Danmark.

Mest læste i dag

Cirka klokken 20.30 meddelte statsminister Mette Frederiksen, at hun ville deltage i 21 Søndag på DR. Det gjorde hun også for et par uger siden, hvor hun fortalte mere om den første genåbning af Danmark.

I dag skulle det handle om genåbningen af fase 2, og selvom Mette Frederiksen ikke ville komme ind på konkrete områder, der kommer til at åbne op, så fortalte hun alligevel flere interessante ting.

Først og fremmest fortæller hun til Kåre Quist i interviewet, at der er en kæmpe risiko forbundet med at åbne landet mere op. Derfor skal man også passe på, at samfundet ikke åbnes op for hurtigt, da det kan medføre, at hele Danmark må lukkes ned igen.

Derudover pointerede statsministeren også, at der ligeledes kan være stor risiko forbundet med at åbne landet for langsomt op.

Det tyder dog på, at Danmark om præcis en uge vil komme til at åbne mere op.

Kåre Quist spurgte nemlig statsministeren om, hvorvidt hun tror på en større genåbning af Danmark den 10. maj. Til dette svarede statsministeren, at hun er grundlæggende optimist.

Hvad der kommer til at åbne op, er stadig uvist, og Mette Frederiksen forventer ikke, at der kommer flere informationer før den 10. maj, eller få dage før. 

“Jeg kommer ikke til før umiddelbart før den 10. maj at sige, hvad vi kan åbne op”, siger Mette Frederiksen til DR.

 

Anbefalet til dig