Nyt i Føtex: Få pengene tilbage for din brune avocado uden at gå tilbage i butikken

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu gør Føtex et nyt tiltag for, at det skal være enklere at være kunde i butikken.

Mest læste i dag

Mange har prøvet at komme hjem fra supermarkedet for så at opdage, at deres avocado er brun indeni eller at deres æble er stødt.

Men hvis dette skulle ske i fremtiden, kan du nu få dine penge retur fra Føtex - endda uden at vende tilbage til butikken, hvor du har handlet.

Det skriver Computerworld.

Når du kommer hjem og finder ud af, at din avocado er brun eller lignende, kan du nemlig bare tage et billede af den og sende det til butikken. Så vil du få dine penge retur. 

Alt dette kommer til at foregå gennem Føtex’ nye app, Føtex Plus, som skal forbedre kundernes oplevelser, når de køber dagligvarer i Føtex.

Udover friskhedsgarantien vil man via appen også få skræddersyede tilbud og muligheden for at se sin bon på telefonen.

“Danskerne bliver hver dag mødt af tilbud og inspiration – og meget af det er måske ikke lige relevant for os alle sammen. Med Føtex Plus gør vi tilbuddene mere personlige, samtidig med at vi samler dem et sted. Det er fordelen ved Føtex Plus – at gøre indkøbsturen endnu enklere”, marketingdirektør i Føtex, udtaler Karin Sommer.

‘Tilfriskhedsgaranti’

Karin Sommer udtaler, at ‘tilfriskhedsgarantien’ skal sørge for, at ingen får en dårlig oplevelse, fordi de har valgt et uheldigt æble eller en uheldig avocado:

”Vi har nok alle sammen prøvet at komme hjem med en mad- eller drikkevare, som måske ikke var som forventet. Det er rigtig ærgerligt, og derfor gør vi selvfølgelig vores bedste for, at det ikke sker. Skulle det alligevel ske, skal appen gøre det nemmere at få pengene tilbage, uden at man skal tilbage i butikken. Igen skal det hele være mere enkelt,” lyder det fra Karin Sommer.

Appen imødekommer besværet med, at man ikke behøver at vende retur til butikken for at få sine penge.

Pengene kommer retur via et tilgodebevis i appen og fratrækkes ved næste køb.

Appen, Føtex Plus, kan downloades på Google Play og App Store.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig