Nyt i Madeleine McCann-sagen: Afgørende spor fundet i varevogn

04/05/2022

Ida Hansson

Foto: Metropolitan Police
Betjente har fundet nye beviser i den mistænktes varevogn.

Mest læste i dag

Madeleine McCanns efterforskere hævdede i aftes, at de har fundet nye beviser i autocamperen tilhørende den hovedmistænkte Christian B. Der er nu spekulationer om,  at man har fundet afslørende fibre fra hendes lyserøde Eeyore-pyjamas.

"Vi har fundet nye fakta og nye beviser. Det er ikke retsmedicinske beviser, men beviser, og på grund af vores beviser er vi sikre på, at han er morderen af ​​Madeleine McCann. Vi er sikre på, at han dræbte Madeleine," sagde Hans-Christian Wolters, der leder sagen mod den tyske voldtægtsmand.

Hans-Christian Wolters blev interviewet af den portugisiske tv-udforsker Sandra Felgueiras på 15-årsdagen for Madeleines forsvinden.

Den tre-årige Madeleine var iført mønstret pink Peter Plys Eeyore-pyjamas, da hun blev taget i Praia da Luz, Portugal. Der er aldrig blevet fundet spor af dem. Det skriver TheSun. 

Foto: Shutterstock/Hotellet i Praia da Luz, Portugal

Men for nylig startede rygterne op om, at der var fundet noget i den daværende gul-hvide VW, der blev kørt af Christian B.

Hans-Christian Wolters blev spurgt om tøjfibrene under Felgueiras' show, og selv om han ikke ville kommentere direkte på spørgsmålene, så blev han "presset" til at komme med en udtalelse.

I henhold til tysk lov kan detaljer om en politiefterforskning ikke offentliggøres, før en mistænkt og deres juridiske team har fået alle detaljer om sagen mod dem, og  Christian B har altid nægtet enhver indblanding i Madeleines bortførelse.

I denne uge hævdede han, at han var mange kilometer fra, hvor Madeleine blev taget, og i stedet havde sex i sin varevogn med en kvinde, der var villig til at støtte hans alibi.

Men ethvert retsmedicinsk eller DNA-spor, der forbinder Christian B med Madeleine, vil med sikkerhed fremskynde politiets indsats for endelig at anklage ham for hendes bortførelse og mord.

 

Anbefalet til dig