Nyt i McCann-sagen: "Jeg er 100% sikker på, at det var ham"

03/4/22 06:40

Ida Hansson

Foto: Metropolitan Police
En gammel ven til den hovedmistænkte i McCann-sagen kommer med nu med en helt klar udmelding.

En mand, der tidligere var venner med den hovedmistænkte i McCann-sagen, Christian Brueckner, sagde, at Brueckners 'pædofile fortid' får ham til at tro, at han kidnappede Madeleine McCann. Det skriver Metro. 

Brueckner blev udpeget som hovedmistænkt i forsvinden af ​​den dengang tre-årige i juni 2020, men nægter enhver involvering i sagen.

Han afsoner i øjeblikket en dom på syv år i Tyskland, for at have voldtaget en 72-årig amerikansk kvinde i 2005, på det samme portugisiske feriested, hvor Madeleine blev taget fra to år senere.

Han er endnu ikke sigtet, og der er frygt for, at han aldrig bliver det, da finansieringen til efterforskningen er sat til at løbe ud i år. 

Men nu har en gammel ven af ​​Brueckner, Christian Post, talt med The Mirror om at ville hjælpe i efterforskningen.

Christian Post mødte Brueckner på en bar i Algarve i begyndelsen af ​​00'erne, og de to blev venner, indtil de gled fra hinanden i 2006.

Den 54-årige sagde, at han vidste, at Brueckner var på 'kanten' af kriminalitet, fordi Brueckner pralede med at gøre indbrud i ferielejligheder under såkladet 'night-crawl'.

Men Christian Post, der nu bor i Cambodja, insisterer på, at han ikke havde nogen idé om Brueckners historie med sexforbrydelser.

"Nu kender jeg til Brueckners pædofile fortid, hans voldtægtsfortid. Jeg er 100% sikker på, at det var ham," sagde Christian Post og fortsatte:

"Jeg tror, ​​han fandt hende ved en til fældighed og tog hende bare med det samme. Hvis han så en lille pige sove alene i sin lejlighed, ville han helt sikkert have taget hende."

Foto: Metropolitan Police

Foto: Metropolitan Police

I den 'pædofile fortid', som Christian Post refererer til, blev Brueckner udleveret fra Portugal til Tyskland to gange for seksualforbrydelser mod børn.

Han blev dømt for seksuelt misbrug af et barn i 1999 - som han tilbragte to år i ungdomsforvaring for.

Han blev igen fængslet i 15 måneder i 2017, efter at være blevet fundet skyldig i seksuelt misbrug af et barn og besiddelse af børnepornografi.

Christian Post sagde, at han ikke kendte til noget af dette, før det kom ud i pressen.

Faktisk afgav Christian Post vidnesbyrd mod Brueckner under hans retssag i 2019, for at have voldtaget pensionisten.

Han blev angiveligt  interviewet af detektiver, der efterforskede McCann-kidnapningen to gange.

Foto: Twitter/@DailyMailUK

Foto: Twitter/@DailyMailUK

Christian Post fortryder, at han ikke fortalte politiet om Brueckners indbrud, men sagde, at han var bange for at blive forbundet med McCann-sagen.

"Men nu er jeg villig til at gå tilbage til retten, møde ham igen og hjælpe med at dømme ham, hvis de vil have mig til det," sagde han.