Nyt i trafikken: Nu er det slut

Nyheder
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
En ny aftale er på plads.

Mest læste i dag

Der bliver hver dag begået forseelser i trafikken.

Nogle kører for stærkt, nogle glemmer at give tegn, inden de drejer.

Mens flere af forseelserne skyldes mangel på opmærksomhed, er der andre, der er ligeglade med færdselsloven og kører, som det passer dem.

En ny aftale er på plads, og det betyder, at det langt om længe er slut med 'brodne kar' i trafikken.

Det skriver De Danske Bilimportører i en pressemeddelelse.

Mads Rørvig, der er adm. direktør i De Danske Bilimportører, udtaler i den forbindelse:

Det glæder mig, at et enigt Folketing er gået sammen om at stoppe de såkaldte sms-syn, hvor brodne kar i bilsynshallerne har godkendt biler, der ikke burde køre på de danske veje. Det er en god dag for trafiksikkerheden.

Aftalen, der er kommet i stand på baggrund af dokumentation fra DR-programmet Kontant, betyder blandt andet, at administrative krav til synshallerne styrkes, ligesom der skrues op for myndighedskontrollen og sanktionerne mod de der snyder.

Normalt taler vi selvfølgelig for mindre bureaukrati og lettere administration, men vi er enige i behovet for en opstramning her. Der har været alt for mange muligheder for at snyde med bilsyn, og det er til skade for trafiksikkerheden, ligesom det kan medføre afgiftssvindel på import af brugte biler. Forhåbentlig kan styrket kontrol, bedre afrapportering og hårdere sanktioner dæmme op for det”, fortsætter Mads Rørvig.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig