Nyt tiltag fra PostNord: Træder i kraft i dag

01/03/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Tiltaget gælder for kunder i hele landet, der er tilmeldt PostNords fleksible leveringsløsninger Modtagerflex og Flexchange.

Mest læste i dag

Fra i dag kan du se et billede af din pakke i PostNords app, når den er leveret på din adresse.

Tiltaget kommer på bagkant af en vellykket pilottest, hvor pakkebude i Stenløse, Ølstykke og Veksø over en periode har taget billeder af de pakker, der er blevet leveret på private adresser uden direkte kontakt. Formålet er, at pakkemodtagerne ved præcis, hvor på adressen deres pakker er leveret. 

"Vi er meget optagede af hele tiden at forbedre kundernes oplevelse og jeg er sikker på, at pakkemodtagerne bliver glade for, at vi nu tilføjer et nyt element, der giver dem endnu mere information om deres pakker," siger Stine Sander, Pakke- og kommunikationsdirektør i PostNord Danmark i en pressemeddelelse

Hos PostNord har pakkemodtagere to muligheder for fleksibel levering: Modtagerflex og Flexchange. To løsninger man kan tilmelde sig i PostNords app, der gør det muligt at få leveret pakker på sin adresse, selvom man ikke er hjemme.

Modtagerflex er en fast aftale med PostNord om, at pakker må stilles på adressen, mens Flexchange er en engangstilladelse, som modtagerne har mulighed for at give, hvis de på dagen for levering ikke forventer at være hjemme.

Senere på året forventes det, at tiltaget udvides til også at omfatte fotodokumentation, når et bud har forsøgt hjemmelevering. For at tilmelde sig fleksibel levering, skal man skal være MITid valideret i PostNord appen.  

Anbefalet til dig