Nyt tiltag fra Rema 1000-butik: Bliver en stor fordel for kunderne

18/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Initiativet gør livet noget lettere for butikkens kunder.

Mest læste i dag

I en tid, hvor mange lokale butikker lukker ned, tager en købmand i Sorø initiativ til at bevare kundekredsen og samtidig yde en ekstra service.

Og selvom et hav af forskellige ideer har set dagens lys hvad angår at bevare kundekredsen og yde en ekstra service, så må Rema 1000 på Elmebjergvej i Pedersborg alligevel klappe lidt ekstra i hænderne over netop deres ide.

Fra og med i dag tilbyder Rema 1000 på Elmebjergvej i Pedersborg, Sorø, buskørsel til og fra butikken to gange om ugen.

Det løfter TV 2 Øst sløret for.

Købmand Jesper Hansen, hjernen bag dette projektet, lægger heller ikke skjul på, at flere har råbt efter netop et initiativ som dette, i kølvandet på lukningen af den lokale Aldi-butik:

"Der er flere, der har spurgt; hvad skal vi nu gøre? Og så har vi så taget initiativ til det her", lyder det hudløst ærligt fra købmanden, der i samme ombæring fortæller, at efter lukningen af den lokale Aldi i byen, har det efterladt mange kunder i en knibe, især dem uden bil eller dem, der er dårligt gående.

Dette innovative tiltag er et samarbejde med Nygaards Turist- og Minibusser og bussen vil afgå fra Torvet i Sorø hver mandag kl. 09.15 og hver torsdag kl. 10.15, med stop ved Arkaden og Byterminalen, før den fortsætter til Rema 1000. Efter cirka 45 minutter ved butikken, vil bussen køre kunderne tilbage til deres oprindelige opsamlingspunkter.

Jesper Hansen håber, at mange vil benytte sig af denne service, men understreger, at han forbeholder sig retten til at ændre eller aflyse busserne, hvis interessen ikke er stor nok:

"Hvis der kun er to, der vil med, så kan det være, vi stopper igen", siger han.

Anbefalet til dig