Nytårsønske opfyldes: Vinder 7 millioner i Lotto på årets sidste dag

02/01/2023

Sandra Lund

En heldig dansker opnåede et bedre 2022 i sidste øjeblik med en gevinst på 7.000.000 kroner ved årets allersidste Lotto-trækning.

Mest læste i dag

Normalt venter man til midnat med at skåle i champagne og ønske hinanden tillykke med nytåret, men en dansker med en Lotto-kupon købt i Dagli’ Brugsen i Vipperød kunne lørdag tage forskud på glæderne, da vedkommende allerede lidt før klokken 21 nytårsaften kunne fejre, at kuponen havde indbragt 7.000.000 i Lotto.

”Vi bliver her i Danske Spil altid glade, når danskerne vinder i vores lotterier, og vi vil gerne ønske et stort tillykke – og et ekstra godt nytår – til den heldige vinder,” siger Malene Mølgaard, som er administrerende direktør i Danske Lotteri Spil.

Hun tilføjer, at vinderen vil blive kontaktet af en særlig millionærrådgiver, der kan hjælpe vedkommende godt på vej i den nye virkelighed med mange ekstra millioner kontoen.

”Det kan være en stor omvæltning, især hvis man vinder mange penge, og vi ønsker hos Danske Spil at hjælpe nye millionærer godt på vej,” siger Malene Mølgaard.

Den umiddelbare, økonomiske fremtid ser ud til at være sikret for den heldige vinder. Og mon ikke der også lige var råd til at suse i kiosken for at købe en frisk flaske champagne til rådhusklokkerne slog 12?

Millionærgarantien fejrede også nytår
Vanen tro blev der lørdag aften også trukket to vindere af Lottos Millionærgaranti, som hver modtager 1 million kroner. Det er nemlig ikke kun rækkerne med de udtrukne Lotto-numre, der kan være gevinst på.

Den ene vinder af Millionærgarantien har købt sin gevinstgivende kupon i Telma i Agerbæk, mens den anden kupon er købt i Spar i Hjørring.

Danske Spil har endnu ikke tal med nytårsaftens vindere, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Om Lotto
Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Om Millionærgarantien
Millionærgarantien fra Danske Spil sikrer, at der hver uge er to Lotto millionærer, uagtet resultatet af selve trækningen. De heldige vindere trækkes ud fra alle spillede rækker den pågældende uge. Der har indtil videre – siden den blev indført - været mere end 700 vindere af Millionærgarantien, og der udtrækkes fortsat to nye hver uge.

Anbefalet til dig