Odense Zoo i ekstase: Nu kravler denne lille skabning rundt

Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Odense Zoo kalder selv den lille skabning for en 'verdensnyhed'.

Lige nu læser andre også

Odense Zoo har nu delt en kæmpe nyhed - og de er selv i ekstase over den.

På Facebook skriver den populære zoo, at en lille verdensnyhed nu kravler rundt i deres tropehus.

Du kan se billeder af den lille skabning i bunden af artiklen.

Sagen er den, at zooen har fundet en helt særlig art af fugleedderkoppen er fundet i Odense. Tilbage i december blev arten fundet i Randers, og nu viser det sig, at Odense Zoo også kan juble over at have den lille skabning i arsenalet:

"Vi har for nylig haft besøg af to selvudnævnte kratluskere, der var på jagt efter en ganske særlig edderkop. De to biologer har nemlig fundet en vaskeægte verdensnyhed hos vores venner i Randers Regnskov - en lille ny art af fugleedderkopper, som ingen vidste eksisterede".

Zooen er ikke helt klar over, hvordan den nye art er kommet ind i deres tropehus, men alligevel kommer de med et bud på det i deres Facebook-opslag.

"Hvor arten præcis stammer fra i verden, ved man endnu ikke med sikkerhed, men et godt bud er Costa Rica. Det er nemlig her, vi har mange af vores planter fra, og den har med stor sandsynlig været blind passager på rejsen."

Du kan se opslaget fra Odense Zoo herunder.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig