Økonomiminister Stephanie Lose retter fokus mod Rema 1000-tilbud under pressemøde

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Økonomiministeren fremhævede et særligt tilbud i Rema 1000 under tirsdagens pressemøde.

Mest læste i dag

Økonomiminister Stephanie Lose indledte tirsdagens pressemøde med at sige, at Danmarks økonomi stadig står på et godt sted.

Meldingen står dog i stor kontrast til de mange danskere, der kæmper med at få enderne til at hænge sammen grundet de voldsomme prisstigninger på dagligvarer.

Det skriver B.T.

En rekordhøj inflation og lav forbrugertillid kaster en skygge over de ellers lovende prognoser for købekraft, huspriser og lønninger.

Selvom økonomiministeren påpeger styrken i den danske økonomi, erkender hun også, at tempoet er aftagende, og at det er gået ud over danskerne:

“Det ændrer ikke på, at det er en økonomi (den danske, red.), der er på vej ned i tempo. For så vidt angår husholdningerne, så tror jeg, at vi må være ærlige at sige, at efter en periode med rigtig høj inflation, så er det klart, at det har man kunne mærke ude i husholdningerne”, udtaler hun.

Efterfølgende lægger hun dog vægt på, at købekraften igen i år vil blive genoprettet, og at danskerne derved får lettere ved at få enderne til at nå hinanden.

Da hun bliver spurgt ind til, om hun selv føler, at hun har den samme købekraft som før inflationen, kommer hun med et eksempel fra sit eget liv:

“Jeg tror ikke, at man kan fjerne effekterne af inflation fuldstændig. Jeg handler i Rema 1000 hver søndag. Når de har tilbud på smør til syv kroner, så er det jo også en mulighed for at benytte sig af nogen af de der aktuelle tilbud, der gør, at man trods alt kan få pengene til at række”, siger hun.

Anbefalet til dig