Ønskesituation bliver forfærdelig, da svigermor blander sig

Nyheder
foto: Shutterstock
Mandens familie havde ikke tidligere haft problemer med navnet, men nu hvor de pludselig stod i en situation, hvor navnet var aktuelt ændrede tonen sig.

Mest læste i dag

En kommende mor blev mobbet af sin mands familie for sine planer om at navngive deres kommende søn efter deres familietradition.

Det skriver Mirror.co.uk

Den anonyme 24-årige kvinde skrev på mediet Reddit, at hun og hendes 23-årige mand ventede deres første barn, og at det ville blive en dreng. Den ventende mor var henrykt og forventede at drengen skulle hedde Gaylord og blive kaldt Gale fordi det var en tradition i hendes familie.

Havde fået god til navnet fra manden

Allerede et år forinden havde hun spurgt sin mand, om han var med på at bruge navnet. Det havde været en tradition i hendes familie at alle førstefødte sønner siden 1800-tallet var blevet kaldt Gaylord og på det tidspunkt havde han sagt ja.

Men kun med få måneder til fødslen kom manden med noget af en bombe, da han fortalte hende at han ikke kunne lide navnet og kun ville have døtre så de undgik situationen.

 ”jeg ville aldrig have giftet mig med ham, hvis han havde sagt, at han ikke kunne acceptere min families navn.” sagde hun og fortsatte:

”Nu vil han ikke engang gå på kompromis med et kælenavn eller at bruge det som mellemnavn, selvom han før sagde, at det var fint.”

Føler sig snydt til at blive gift

Kvinden forklarer også, at hun føler sig snydt.

”Jeg føler jeg er blevet skubbet ind i et ægteskab og en graviditet som jeg ikke ville have valgt, hvis han havde været ærlig.” siger hun

Med et ægteskab som mildest talt er i problemer og uden muligheden for at finde et kompromis med navnet, føler den ventende kvinde sig tvunget til at navngive sønnen alene.

Hendes far har undersøgt det, og fortalt hende at hun ifølge oven har ret til at navngive am alene, men så afslørede ægtemanden sin mors bizarre plan for at sikre at navnet aldrig blev brugt. En plan som skulle sikre at de kun fik døtre.

Svigermor stod bag hele problemet

Den ulykkelige kvinde sagde: “Han var virkelig også med Gaylord men hans mor udskammede ham og derfor følte han sig splittet mellem os.”

Hun fortsatte: ”min svigermor antog, at fordi min mor kun havde fået døtre, så ville jeg også kun få døtre, og dermed ville vi komme udenom navnet.”

Svigermoren nøjedes do ikke med at håbe på at der ville komme døtre

”Hun fortalt ham alt muligt nonsens om hvornår man skulle have sex, hvilke krystaller ville være gode at sætte ved min seng, hvad for noget mad jeg skulle spise og temperaturen i huset, for at sikre at jeg ikke ville få en søn.” siger kvinden.

Efter parret har talt situationen i gennem siger kvinden ”Jeg kan godt tilgive ham at føle sig fanget imellem os. Jeg har set hvor insisterende hun kan være, nu har vi besluttet at droppe alt kontakten med hende og leve som vi vil.”

Folk på Reddit har mange meninger

Mange brugere på Reddit har kommenteret opslaget og det er forskelligt, hvordan folk har reageret. En bruger skriver:

”Du SKAL ikke navngive dit barn efter traditionen. Det er din baby, du vælger det navn du vil.”

En anden skriver: ”Hvis du kalder ham Gaylord, kommer han til at hade dig og vil ændre det, så snart han bliver 18.”

En tredje påpeger at hun ikke leder efter et kompromis:

”At finde en løsning betyder ikke nødvendigvis at ens mand giver dig ret.”

En fjerde mener ikke at moren kan bestemme navnet uden at lade faren kommer indover.

”Når et par skal vælge et navn til en baby og den ene part nedlægger veto mod et navn så er det navn ikke længere en mulighed. Det gælder også hvis det er en bedsteforælders navn.”

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig