Østjyde vandt 3 millioner i Eurojackpot og vil bruge dem sådan: Om 10 år finder han ud af, om det var en god idé

Nyheder
Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Det gik hurtigt op for ham, hvad han ville bruge pengene på.

Mest læste i dag

En mand fra det østjyske har netop vundet over tre millioner kroner i Eurojackpot, og han er ikke et sekund i tvivl om, hvad nogle af de mange penge skal bruges på.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

De ved det ikke selv, men det bliver ikke mindst børnene, der kommer til at nyde godt af den gevinst på 3.071.639 kroner, som en midaldrende familiefar fra Østjylland for nyligt vandt i Eurojackpot.

Da manden var kommet sig over det første chok over, at han pludselig var millionær, spurgte han nemlig sig selv, hvad der gjorde ham mest glad.

”Og for mig, der har det helt klart været at rejse. Og det vil jeg give videre til mine børn. Så nu glæder jeg mig til at vise dem verden. Nu har jeg jo råd til at vise dem alt det, som jeg har set,” fortæller manden glad.

”Det, som jeg husker tilbage på, det er jo ikke iPads og ting, og hvad man nu ellers køber – det er mine backpack-ture, som står skarpest. Det er de fede ferier og hvad man har set ude i verden.”

”Jeg tror, at det er enormt sundt – også for børnene – at møde andre kulturer. Ligesom mange danske børn er mine egne jo nok lidt nogle curlingbørn, så hvis de kan se noget i udlandet og lære, at Danmark er et godt land at leve i… Det kunne de fleste børn nok godt lære noget af,” fortæller manden.

Har svaret om 10 år

Han har ikke tænkt sig at fortælle børnene, at han har vundet over tre millioner, men han håber alligevel, at de bliver glade for dem. Og så vil han også selv være glad:

”Børn forstår ikke penge på den måde, men hvis jeg om 10 år kan kigge mine børn i øjnene og se, at de er glade for det, de har oplevet, så vil jeg tænke, at de penge også gjorde noget godt for mig. Og det er jo det, det hele handler om,” siger han.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig