Officielt: Mette Frederiksen holder nyt corona-pressemøde fredag

Nyheder
Senere i dag holder Mette Frederiksen pressemøde. Foto: Shutterstock
Fredag holder statsministeren pressemøde.

Mest læste i dag

Tidligere i dag kunne vi fortælle, at danskerne skulle gøre sig klar til, at statsminister Mette Frederiksen (S) ville holde pressemøde. Årsagen er, at presset på regeringen for at åbne landets grænser mod henholdsvis Sverige og Tyskland. 

Debatten har raset i ugevis, hvor dels en presset turistbranche og en blodtørstig opposition har bedt statsministeren om svar på, hvornår man igen kan krydse grænsen uden et "anerkendelsesværdigt formål". Nu tyder det dog på, at svaret ikke er langt væk.

Mette Frederiksen (S) har nemlig indkaldt til pressemøde, hvor regeringen vil præsentere sin plan for de danske grænser. 

Fredag eftermiddag

Nu står det dog klart, at dagens pressemøde igen vil finde sted i Spejlsalen. Den har journalister såvel som andre lært særdeles godt at kende i de seneste par måneder, da salen har dannet ramme om en hel del af statsminister Mette Frederiksens pressemøder. 

Det bliver også tilfældet fredag. Nu er det nemlig officielt, at landets journalister er indkaldt til pressemøde klokken 14.00 i Spejlsalen. Statsministeriet skriver intet om emnet for pressemødet i indbydelsen, men Mette Frederiksen har gentagende gange nævnt 29. maj som den dag, hvor regeringens grænseplan ville blive præsenteret. 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig