Officielt: Netflix laver tredje sæson

Af: Kasper Rud

|

17/07/2024

Nyheder
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Netflix laver tredje sæson af internationalt megahit.

Lige nu læser andre også

Netflix er en global streamingtjeneste, der har revolutioneret måden, vi ser film og tv-serier på. Grundlagt i 1997 som en dvd-udlejningsservice, har Netflix udviklet sig til en af verdens førende platforme for online underholdning.

Med et bredt udvalg af originalt indhold, herunder prisvindende serier og film, har Netflix formået at tiltrække millioner af abonnenter over hele kloden. Tjenesten er kendt for sin brugervenlige grænseflade og evne til at tilpasse indhold til individuelle seerpræferencer.

Et nyere tiltag er, at de er begyndt at lave dokumentarserier. Og det fortsætter de med.

Det bekræfter Netflix selv på X.

Streaminggiganten bekræfter: 'Tour de France: Unchained' eller på dansk 'Tour de France: I hjertet af feltet' får sig en tredje sæson. Det skriver Netflix på X. 

Tour de France: I hjertet af feltet tilbyder en unik og intim indsigt i verdens mest prestigefyldte cykelløb.

Dokumentarserien følger de intense udfordringer og triumfer, som rytterne står over for gennem de 21 krævende etaper. Med eksklusive interviews, bag-scenen-optagelser og tæt adgang til rytterne og deres teams, bringer serien seerne tættere på dramaet og strategierne, der udspiller sig undervejs. Fra bjergbestigninger til sprintetapper giver 'Tour de France: I hjertet af feltet' et fascinerende blik på både de fysiske og mentale krav, der skal til for at konkurrere i dette ikoniske løb.

Den populære dokumentarserie har bragt verdens største cykelløb ud til endnu flere seere med sine to første sæsoner. Nu får Netflix-abonnenter muligheden for at (gen)opleve Tour de France 2024 i en dynamisk sammenklippet udgave.

Se Netflix' opslag herunder:

Anbefalet til dig