OK med godt nyt til elbilsejere

Af: Lucas Andreas

|

22/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
OK kommer i en pressemeddelelse med godt nyt til danske elbilsejere

Mest læste i dag

I 2023 oplevede elbilindustrien en bemærkelsesværdig fremgang, som banede vejen for en grønnere fremtid på vejene. Med stigende antal elbilmodeller, forbedret teknologi og øget bevidsthed om bæredygtighed har elbiler markeret sig som en central drivkraft i den globale bilindustri.

Nu melder OK om godt nyt til elbilsejerne i en pressemeddelelse

Energiselskabet OK indleder nemlig det nye år med en imponerende udbudssejr i Aabenraa Kommune, hvor de forventes at etablere 70 nye ladepunkter i løbet af 2024. Dette markerer en fortsat succes for OK, der siden 2023 har triumferet i 16 kommunale udbud i Danmark.

Thor Folmann Krarup, OK's e-mobilitetschef, udtrykker tilfredshed med samarbejdet og ser frem til at udvide selskabets tilstedeværelse. Han udtaler: ”Udbuddet giver os nemlig mulighed for at hjælpe endnu flere ladetrængende elbilister med at få strøm på bilen.”

OK-ladepunkterne vil blive strategisk placeret på 11 lokationer i Aabenraa, Bylderup-Bov og Padborg, herunder ved Aabenraa Rådhus, jobcenteret, skoler og andre institutioner.

Borgmester Jan Riber Jakobsen udtrykker glæde over den store interesse i udbuddet, der sikrer flere el-ladestandere i kommunen. Han understreger betydningen af grøn omstilling og el-ladestandere for både borgere, virksomheder og besøgende. Jakobsen påpeger, ”I vores klimaplan har vi en politisk målsætning om klimavenlige valg af transport, og el-ladestandere er et vigtigt skridt i den ambition.”

Aftalen mellem OK og Aabenraa Kommune inkluderer etablering og drift af både offentligt tilgængelige og interne ladepunkter. Af de 70 ladepunkter vil 26 være tilgængelige for offentligheden, mens de resterende 44 vil være reserveret til kommunens egen elbilsflåde. Dette initiativ styrker ikke kun den grønne infrastruktur, men understreger også Aabenraa Kommunes engagement i bæredygtig transport som en vigtig del af deres klimaplan.

Anbefalet til dig