Ole Henriksen jubler: Det var ventetiden værd

04/02/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - Tajmer
Ole Henriksen er rigtig glad i øjeblikket - og det er af en helt særlig grund.

Mest læste i dag

Ole Henriksen er kendt for sit optimistiske sind og altid smilende væsen. Men nu har han fået endnu en grund til at smile ekstra meget. Det fortæller han i denne uges Se & Hør. 

Han har nemlig fået det første vaccinestik mod Covid-19. Han måtte vente i køen i to timer i et af Los Angeles-forstaden Encionos helt store vaccinecentre, før det blev hans tur. Men det var ventetiden værd. Ligesom herhjemme så skal der også gå lidt tid før stik nummer to. Den 28. februar skal 69-årige Ole Henriksen stikkes for anden gang, og så ser han frem til at rejse til Danmark.

“Jeg kan bare sige, at så snart jeg får det andet stik, så står kufferten pakket. Jeg savner sådan Danmark, men jeg vil gerne vente med at rejse, til jeg er færdigvaccineret,” fortæller han.

Sammen med manden Laurence Roberts har de en lejlighed i København. 

Laurence står bag

Tidligere har Ole Henriksen fortalt, at det var Laurences ide at købe en lejlighed i den danske hovedstad, hvor de jævnligt er på besøg. De blev forelsket i en 325-kvadratmeter stor lejlighed på Sankt Annæ Plads i hjertet af København, og det er ikke kun ideen om at købe lejlighed i byen, Laurence får æren af. Indretningen er også hans fortjeneste. 

“Indretning er Laurences profession, så al ære skal gå til ham. Han er indretningsarkitekt, og han var i gang i et helt år med at skabe lejligheden til os,” fortalte Ole Henriksen til Billed Bladet i maj sidste år.

 

Anbefalet til dig