Olsen Banden-parfume skal skaffe penge til statue

27/5/20 13:15

Nanna Christina Smidt

Dette er et modelfoto af et tog med Kjeld på, det er dog ikke statuen, som endnu ikke er færdig. Foto: Shutterstock.
Det seneste års tid har der været gang i en større indsamling, som skal gå til en bronzestatue af Olsen Banden. Indsamlingen har dog langt igen, hvis den skal der skal blive nok til en statue. Derfor er der taget alternative midler i brug.

Egon var kendt for sine specielle og detaljerede planer for at skaffe de mange penge, så Yvonne kunne få sin pels og de alle kunne leve lykkeligt til deres dages ende på Mallorca.

Som taget ud af Olsen Banden

Denne plan for at skaffe penge til en statue kunne da også være taget ud af en Olsen Banden-film.

Henrik Hansen der arbejder for at finde økonomisk støtte til den store bronzestatue af Olsen Banden, har nemlig fået den idé, at han vil lancere en ny parfume, hvor man kan få duften af Olsen Banden. Det skriver TV2.

Parfumen er ikke bare noget billigt sprøjt, og ifølge Henrik Hansen, så bliver det god kvalitet, og parfumen får navnet Olsen Banden Banditten.

Egon som blikfang

På æsken til parfumen kommer der til at være et billede af Egon Olsen, og parfumen kommer til at have en høj pris på mellem 800-1.000 kroner. 

Nordisk Film skal dog lige godtage parfumen før produktionen bliver sat i gang.

 

Men der skal sælges mange parfumer før at der bliver råd til en statue. Indsamlingen skal nemlig op på 1,7 millioner kroner, og Henrik Hansen har kun indsamlet 270.000 kroner endnu, og der er allerede gået et år. Statuen er dog allerede i gang med at blive produceret, og første del er færdig. Det er Kjeld, der er en del af første produktion.

 

Henrik Hansen er optimistisk, selvom der er lang vej:

”Olsen Banden har givet så mange folk så meget, og derfor har jeg kastede mig over det her projekt. De projekter, som jeg går i gang med, det starter ved, at det er nogle, der har gjort noget godt,” siger han til TV2.

Både Nordisk Film og den danske-, tyske- og norske fanklub af Olsen Banden har vist opbakning til projektet, men der mangler stadig mange penge.