Om kun få dage sker det: DMI melder om kæmpe vejrskifte

Foto: Shutterstock
Det vender meget snart.

Mest læste i dag

Efter en sjaskvåd tirsdag, holder får vi i dag, onsdag, en velfortjent regn-pause, hvor der endda er mulighed for sol mod nord og øst.

Men det bliver en meget kort pause ifølge DMI.

Allerede i aften står den igen på masser af regn, når en front bevæger sig op over landet fra sydvest. I den nord- og østlige del af landet kan regnen stedvis overgå i slud eller sne - hvilket må siges at være vaskeægte aprilvejr.

De følgende dage står det ene regnvejr efter det andet i kø og vil typisk passere Danmark fra vestlige retninger, så der er i den grad lagt op til nogle våde og ustadige dage.

Fremme ved fredag aften vil en stor del af landet således have fået et sted mellem 15 og 30 mm regn, oven i de godt og vel 20 til 40 mm regn der faldt i det våde tirsdagsdøgn!

Det er voldsomt og absolut ikke typisk for en ellers ”tør” april, der henover hele måneden normalt byder på ca. 38 mm regn på landsplan (1991-2020 klimanormalen).

Og lad os så slutte af med et lille lyspunkt, oven på al denne regn-snak.

Kæmpe vejrskifte

Den kommende weekend tegner nemlig til, at blive særdeles lun med temperatur der lørdag lander et sted mellem 13 og 18 grader, lokalt måske tæt på 20 grader, også søndag tegner til at blive ganske lun med temperatur op omkring 15 grader flere steder.

Regnen slipper vi ikke helt for, det bliver dog i små mængder og så titter solen frem både lørdag og søndag. April er en måned, hvor vejret ikke rigtig kan bestemme sig. Sådan har det altid været, og de kommende dage er ingen undtagelse.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig