Only fans-model anklaget for at myrde kæresten: Anmoder om, at hans lig bliver gravet op

Af: Ida Hansson

|

19/08/2022

Foto: Hawaii Police Department
Foto: Hawaii Police Department
Courtney Clenney blev anholdt på Hawaii i sidste måned for det påståede mord på sin ekskæreste.

Mest læste i dag

En OnlyFans-stjerne, der er sigtet for et dødeligt knivstikkeri af sin kæreste, har krævet, at liget af ham skal graves op.

25-årige Courtney Clenney, kendt som Courtney Tailor på din sociale medieplatforme, blev arresteret på Hawaii i sidste måned og afventer i øjeblikket udlevering til Florida.

Only fans-modellen vil stå over for en anden grads drabsanklage for det påståede mord på sin ekskæreste, 27-årige Christian Obumseli, i april.

Hendes forsvarsadvokat, Frank Prieto, havde bekræftet, Courtney Clenneys ved anholdelse var på et afvænningscenter på Hawaii for stofmisbrug og posttraumatisk lidelse. Modellen har altid benægtet mordet og hævder, at hun handlede i selvforsvar.

Hendes advokat skal senere i dag (fredag ​​den 19. august) optræde og anmode officielt på hans klienters vegne om, at Obumselis lig skal graves op og inspiceres af medicinske eksperter.

På tidspunktet for hendes anholdelse sagde Frank Prieto: "Jeg er fuldstændig chokeret, især da vi samarbejdede med efterforskningen og tilbød at overgive hende frivilligt, hvis hun blev anklaget. Vi ser frem til at rense hendes navn i retten."

Foto: Instagram

Courtney Clenney stak angiveligt den 27-årige Obumseli i brystet den 3. april efter et slagsmål i deres luksuslejlighedsbygning i Miami.

Frank Prieto hævdede, at Courtney Clenney blev tvunget til at stikke Obumseli, efter at han greb hende om halsen efter ugers stalking.

På trods af Frank Prietos påstande om, at Obumseli oprindeligt var voldelig mod Clenney, hævdede en ven af ​​parret, at Courtney Clenney tidligere havde været voldelig mod sin Obumseli - og videooptagelser, der blev offentliggjort tidligere på ugen viste, at hun angiveligt slog ham i en elevator.

Larry Handfield, en advokat, der repræsenterer Obumselis familie, sagde, at politiet havde besøgt parret ved mindst fire lejligheder, og at offeret aldrig blev varetægtsfængslet eller sigtet.

Anbefalet til dig