Mike fra Kitchen Tips Online, delte sine råd og startede med en liste over hvad man bør gøre og ikke bør gøre.
Først og fremmest sagde han, at man ikke bør opbevare sine kartofler i køleskabet.
Kartofler kan nemlig ikke lide kolde temperaturer.
Han siger:
“Kartofler foretrækker en temperatur på mellem fire og ti grader.”
Mike advarede også om, at lys kan få kartoflerne til, at udvikle en grøn belægning, som faktisk er giftig.
I stedet anbefalede han at opbevare kartofler, på et tørt og mørkt sted.
For de som har en kælder, er dette rum helt perfekt.
Han forklarede:
“Da jeg boede i Ohio, plejede jeg at lægge mine kartofler i en kælder, i en spand, og de holdt sig i otte til ti uger.”
Men hvis du ikke har denne mulighed, delte han et andet opbevaringstip, der kan få kartofler til, at holde sig lige så længe.
Mike fortalte, at hans foretrukne metode, var, at bruge en bakke eller bageplade med en rist, han lægger så kartoflerne, uvaskede, ligeligt fordelt på pladen og sætter den i en skuffe i køkkenet.
Han tilføjede, at du også bør fjerne kartoflerne fra enhver plastemballage, før du opbevarer dem.
Han sagde:
“Jeg kan forsikre dig om, at du aldrig bør opbevare kartofler i den originale plasticpose, de kom i.”