Ophørsudsalg i Aldi: Her begynder det

Af: Thea Andersen

|

06/01/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Aldi i Albertslund holder ophørsudsalg med store rabatter. Kunderne kan spare helt op til 70 % på alle varer* i butikkens sidste åbningsuge. Butikken har sidste åbningsdag torsdag den 19. januar 2023.

Mest læste i dag

Aldi på Egelundsvej 1 i Albertslund lukker i uge tre.

I butikkens sidste uge vil der være store rabatter på alle varer i butikken - dog med få undtagelser*. Det gælder både dagligvarer og al non-food, eksempelvis køkkenudstyr, tøj og boligtekstiler.

Det skriver ALDI Danmark i en pressemeddelelse.

Ophørsudsalget starter fredag den 13. januar med minus 30 % på alle varer i hele weekenden.

Mandag og tirsdag er der halv pris på alt, og i butikkens sidste åbningsdage onsdag og torsdag er der hele 70 % rabat, så længe lager haves.

Rabatten fratrækkes ved kassen, og varer købt under ophørsudsalg kan ikke returneres.

Der vil ikke være fuldt sortiment i butikken i den sidste uge, og tilbud fra Aldis ugentlige tilbudsavis gælder ikke i butikker med ophørsudsalg.

Farvel og tak efter 45 år

ALDI åbnede den første danske butik i 1977 som den første discountkæde i Danmark. Men efter 45 år siger Danmarks første discountkæde nu farvel.

”Jeg vil gerne sende en stor tak til alle vores loyale kunder og en særlig tak til vores dedikerede og dygtige medarbejdere, som er rygraden i Aldi. Vi håber at se en masse kunder i butikken i de sidste dage, hvor man kan gøre en rigtig god handel med først 30 %, så 50 % og til sidst 70 % rabat på alle varer,” siger adm. direktør i Aldi Danmark, Finn Tang.

Størstedelen af Aldis butikker er fortsat åbne. Se adresse og åbningstider for alle butikker på aldi.dk/find-butik og læs mere om vores ophørsudsalg på aldi.dk/ophoers_udsalg

*Følgende varegrupper gives der ikke rabat på: Tobak, modermælkserstatning, håndkøbsmedicin, magasiner og aviser. Der betales fuld pant på drikkevarer.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig