Optagelse lækket: Putin er 'meget syg'

13/05/2022

Ida Hansson

En oligark har udtalt, at Putin er 'meget syg af blodkræft. Det er kommet frem på et 'hemmeligt bånd'.

Mest læste i dag

Milliardæren, hvis navn er blevet tilbageholdt af hensyn til sin sikkerhed, blev angiveligt hemmeligt optaget i midten af ​​marts og udtrykte sin foragt for den 'vanvittige' russiske præsidents invasion af Ukraine.

Oligarken siges at være blandt Ruslands 200 rigeste mennesker og er i øjeblikket bosat uden for landet. Det skriver Metro.

Han var en del af en 'nær kreds på 20 eller 30 mennesker', som Putin mødtes med i opbygningen af ​​sin ulovlige annektering af Ukraines Krim-halvø i 2014, fortalte en tidligere europæisk sikkerhedschef til magasinet.

Forretningsmanden brugte angiveligt meget af den 11-minutters båndede samtale på at spørge sin kollega, en højtstående investor, hvordan han kunne beskytte sine investeringer i Europa mod vestlige sanktioner.

Men han fortsatte med at tale om Putin og hans falske foregivelse om at forsøge at befri Ukraine for 'nazister og fascister' og tilføjede, at 'vi håber alle, at han dør af sin kræftsygdom eller et internt kup.'

Mange efterretningsofficerer tolkede efter sigende den sjældne kommunikation som en bekræftelse på, at deres præsident faktisk var i en alvorlig tilstand.

Selvom ingen rapporter om hans helbredstilstand er blevet uafhængigt verificeret, er der dukket en række billeder op af den russiske præsident, der ser skrøbelig og usædvanlig hævet ud i ansigtet.

Han blev set svøbt i en tyk jakke med et tæppe over benene under Victory Day-parade i sidste uge, hvor tilsvarende ældre embedsmænd omkring ham bar standarduniformer.

Anbefalet til dig