Optagelser til populært DR-program gik galt: Smadrede udstyr for 120.000 kroner

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
De fik trådt godt og grundigt i spinaten.

Lige nu læser andre også

Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk har i 13 sæsoner skudt ænder ved Randers Fjord, set snepper ved Schackenborg og skudt en sikahjort med kronprins Frederik i Gribskov.

Men med så meget aktion, så er det ikke overraskende, at ting af og til kan gå galt.

Det lagde Nikolaj Kirk i hvet fald ikke skjul på, da han gæstede Radio4-programmet "Madøre".

Han fortæller nemlig om, hvordan han og Jørgen skulle på undervandsjagt.

"Vi var lidt lorene ved det, fordi man skulle have kameraet under vand. Men vi fandt en god løsning med gode undervandskamerarer og dragter og harpuner," fortæller han og tilføjer, at første optagedag blev et sandt mareridt:

"Jørgen og jeg skal sætte os ned, og der glemmer vi, at vi har mikrofonerne i lommen, og sådan en koster altså 60.000 kroner. Så to mand sætter sig ned i saltvandet og smadrer fuldstændig to mikrofoner. Det var sådan en lille advarsel fra himlen, der sagde 'er I sikre på, I skal det her?'."

Nikolaj Kirk fortæller endvidere, at optageturens nedtur såmænd skulle vise sig at fortsætte, da værterne, som skal tidligt op dagen efter, ser, at vejrudsigten for natten viser, at de kan forvente op mod 44.000 lyn i området og et voldsomt stormvejr.

"Vi vågner klokken et om natten ved, at vores tippi er fløjet op og er ved at rive resten af tippien væk med sig.

"Jørgen og jeg ligger halvnøgne i soveposerne, og det står ind med regn. Alt hvad der hedder dykkerudstyr er væk. Det er fløjet ud over det hele. Og vi kæmper med det i en time."

Værterne måtte hive teltet ned og sidde der i nogle timer, inden de skulle filme videre.

Anbefalet til dig