Optagelserne til Badehotellet er i fuld gang: Nu deler Anette Støvelbæk overraskende afsløring

21/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix
Hun fortæller noget særdeles overraskende om den nye sæson.

Mest læste i dag

Optagelserne til det populære Badehotellets sidste og 10. sæson er i fuld gang.

Det populære TV 2-program har taget danskerne med storm, og derfor bliver næste sæson en vemodig en af slagsen, da den bliver symbolet på et endegyldigt farvel for succesprogrammet.

Anette Støvelbæk, der er en af programmets helt store stjerner, var sammen med sin mand, Lars Mikkelsen, en del af de mange gæster i Empire Bio på Nørrebro, da der var premiere på den nye, barske film ‘Asfalt’.

Her mødte HER & NU en Anette Støvelbæk, der ikke var bleg for at dele ærlige ord om sit store savn:

“Det er et helt år siden, vi har været i gang sidst, så jeg kan virkelig mærke, hvor meget jeg har savnet det. Det er helt specielt denne gang, fordi det er sidste sæson, og vi ikke ved, hvordan det bliver rundet af. Vi har kun fået nogle få manuskripter, og der er jo nogle forfattere, der bestemmer vores karakterers skæbner”, fortalte Anette, der ikke ville røbe for meget om den nye sæson.

Dog løftede hun alligevel sløret for, at hun er yderst overrasket over, hvad udgangspunktet for karakteren, Alice Frigh, er i den allersidste sæson af Badehotellet.

Det lader altså til, at danskerne har noget spændende og uforudsigeligt at se frem til.

Sæsonen, der er undervejs, bliver optaget i Risby-studierne i Albertslund.

Med sig på settet kommer hun til at mangle kollegaen, Mia Helene Højgaard, der spiller stuepigen Ane. 

Hun fik ikke nogen opringning omhandlende sin medvirken i programmets 10. sæson på trods af, at hun ville have elsket at være med.

Anette Støvelbæk fik dog sin opringning, og hun vil derfor være at finde på skærmen, når den allersidste sæson ruller over skærmene i de danske hjem.

Den nye sæson af Badehotellet, der bliver på otte afsnit, får premiere på TV 2 i 2024.

Anbefalet til dig