Over 1.700 stemte - og nu er ønsket blevet hørt: Her åbner Netto ny butik

Af: Thea Andersen

|

30/10/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Efter planerne åbner Netto en ny butik i 2025.

Mest læste i dag

Efter en "vanvittig" online borgerafstemning, hvor hele 1.741 personer har været inde og stemme, er der gode nyheder til beboerne i Ørestad – en nyere bydel beliggende på øen Amager i København.

Borgernes ønske om flere indkøbsmuligheder i området er blevet hørt, og hvis planerne bliver gennemført som forventet, vil de i 2025 kunne se frem til en ny Netto.

Det skriver Amagerliv, der både har været i kontakt med Netto og Peter Hjorth, der er administrator af den offentlige Facebook-gruppe 'ØRESTAD SYD BORGERFORENING', hvor nyheden er blevet delt.

"Vi vil gerne informere jer om, at borgernes ønske om flere dagligvarebutikker i vores område er blevet hørt, og der kommer flere til," skriver Peter Hjorth, der er administrator af 'ØRESTAD SYD BORGERFORENING', i et Facebook-opslag og fortsætter:

"Den første nye tilføjelse vil være et NETTO supermarked, der åbner den 1. maj 2025. Det er blevet besluttet at etablere en NETTO på grund af lokalernes størrelse på kun 1.200 kvm og de mange søjler indvendig, som har gjort stedet uegnet for større dagligvarebutikker. Der var en Føtex i spil, men pga. den lange, smalle konstruktion af bygningen, kunne den ikke leve op til deres krav."

Foto: Facebook / ØRESTAD SYD BORGERFORENING

Butikken kommer til at ligge i Kanalgården – et nyt byggeri i Ørestad, der er under opførelse ved siden af den nye skole.

Det skal dog bemærkes, at Netto endnu ikke har be- eller afkræftet dette.

Anbefalet til dig